Чт, 2024-03-28, 18:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 2 » Тягнибок вважає, що Україні потрібна повноцінна українська національна революція
14:08
Тягнибок вважає, що Україні потрібна повноцінна українська національна революція
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Під час урочистостей з нагоди 102-ї річниці з дня народження Степана Бандери, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок нагадав слова лідера ОУН про те, що "Провідна лінія націоналістичного шляху – повноцінна українська національна революція, а не протирежимний спротив-резистанц", повідомляє прес-служба партії.

- Тягнибок вважає, що Україні потрібна повноцінна українська національна революція
- Симоненко просить Януковича позбавити Бандеру і Шухевича звань Героя України

"Встановлення промосковського окупаційного режиму, політичні репресії, тотальна українофобія, що панують в Україні лише підтверджують думку, що без здійснення національної революції в Україні не вдасться побудувати суспільний лад на засадах національної та соціальної справедливості", - заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час урочистостей з нагоди 102-ї річниці з дня народження Степана Бандери у селі Старий Угринів на Івано-Франківщині.

Також Олег Тягнибок зазначив: "Українофобський промосковський режим Януковича за рік повернув Україну в колоніальне минуле, де панують поліцейська держава, соціальний гніт та національна несправедливість. Сьогодні політичні репресії стали повсюдним явищем, арештовують не лише за економічні злочини екс-урядовців, але й за чітку національну політичну позицію. Протягом минулого року сотні свободівців пройшли через допити репресивних структур. У ніч на Новий рік було заарештовано голову Запорізької "Свободи" Віталія Подлобнікова та його заступника голови з питань молодіжної політики Гудименка Юрія. І репресивний маховик влади лише нарощуються".

Олег Тягнибок заявив, що зріє суспільне незадоволення і протест, що раз по разу, як це під час підписання Харківських угод чи при ухваленні Податкового кодексу, виплескується назовні. "Українське суспільство, для якого героями є Іван Мазепа, Тарас Шевченко, Степан Бандера, вступають в жорсткий конфлікт з нинішньою окупаційною владою. І те, наскільки 102-га річниця з Дня народження Степана Бандери стала суспільно визнаною, свідчать урочистості по всій Україні. Попри арешти влади, судові заборони від Луганська до Львова українці вийшли вшанувати свого Провідника – Героя України. А це свідчення неминучої поразки нинішнього режиму, бо ще жодна влада не перемогла народу, озброєного ідеєю".

Лідер ВО "Свобода" називає завданням нинішнього політикуму організувати націю і здійснити мрію Бандери – побудувати Самостійну Соборну Українську Державу на засадах національної та соціальної справедливості. "Третя українська революція, а не протирежимний опір, боротьба за ідею нації, а не за ілюзорні ліберальні кліше – завдання, яке мусить виконати наше покоління", - підкреслює Тягнибок.

Тягнибок також наводить слова Степана Бандери: "Наша визвольна концепція, ідеологія і програма українського націоналізму мусять чітко відбивати найістотніші прагнення українського народу, в найчистішій формі, без сторонніх і ворожих суґестій і викривлень, а одночасно формувати національно-політичну свідомість".

У Києві, під час відзначення річниці від Дня народження Бандери, лідер ВО "Свобода" закликали патріотів поєднатися заради боротьби проти олігархічних кланів і бандитської влади. До того ж закликав комуністів лідер КПУ Петро Симоненко у своєму зверненні з нагоди зруйнування пам'ятника Йосипу Сталіну у Запоріжжі. Критикуючи лідера КПУ, колишній перший секретар Кримського райкому партії Леонід Грач стверджував, що КПУ обслуговує інтереси провладної партії і олігархічних кланів, Грач критикував владу України за те, що їй так і не вдалося об'єднати націю спільною морально-патріотичною ідеєю, натомість, вона штучно розділяє націю на націоналістів та російських шовіністів.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 768 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ