Ср, 2024-04-24, 22:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 23 » Тюремники обіцяють не везти Тимошенко до суду
10:34
Тюремники обіцяють не везти Тимошенко до суду
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У ЦКБ №5 (Харків), де проходить курс лікування екс-прем'єр Юлія Тимошенко, приїхала група народних депутатів від фракції "БЮТ-Батьківщина", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомили прихильники екс-прем'єра, які чергують під лікарнею, близько 10 нардепів на чолі з лідером фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрієм Кожем'якіним зайшли на територію ЦКБ №5 близько 6.00.

Водночас, за словами прихильників Юлії Тимошенко, співробітників міліції на території лікарні не більше, ніж зазвичай.

Пізніше начальник конвою, який охороняє екс-прем'єра Юлію Тимошенко в ЦКБ №5 (Харків), вийшов до групи народних депутатів фракції "БЮТ-Батьківщина" і пообіцяв, що Тимошенко сьогодні не будуть транспортувати до суду.

Як повідомлялося раніше, сьогодні о 10.00 в обласному апеляційному суді Харківської області Київський районний суд почне чергове засідання за обвинуваченням Юлії Тимошенко у зловживаннях корпорації ЄЕСУ.

За інформацією Державної пенітенціарної служби України (ДПтСУ) Тимошенко відмовилася бути присутньою на цьому засіданні.

"Тимошенко Ю.В. відмовилася їхати до суду, мотивуючи тим, що хоче порадитися з німецькими лікарями", - йдеться в повідомленні ДПтСУ.

25 червня Київський районний суд Харкова призначив судово-медичну експертизу стану здоров'я Юлії Тимошенко. Судово-медична експертиза повинна дати відповіді на наступні питання суду: чи здатна Тимошенко сприймати інформацію та відповідати на запитання суду і сторін процесу, а також чи має обвинувачена медичні протипоказання до участі в судових засіданнях. Проведення судово-медичної експертизи було доручено Харківському обласному бюро судово-медичної експертизи.

Оскільки Юлія Тимошенко відмовилася від огляду судово-медичними експертами, експертиза проводиться шляхом вивчення експертами медичної документації Юлії Тимошенко, завірені копії якої суд зобов'язав надати адміністрацію Качанівської колонії ЦКБ №5. Судмедексперти поінформували суд про необхідність додаткового терміну для надання комісійного висновку.

20 липня захисник Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що судмедекспертиза стану здоров'я Юлії Тимошенко не містить прямої відповіді на питання, чи може вона брати участь у судових засіданнях.

"Вони (експерти) все зробили за медичною документацією. Але на основне питання вони не ризикнули відповісти прямо. Суд просив відповісти на питання: чи може Тимошенко брати участь у судових засіданнях. Вони написали (цитую не дослівно, але близько до тексту): беручи до уваги медичну документацію, дійшли висновку, що стан здоров'я дозволяє їй брати участь у заходах за межами лікарні, які вимагають сприйняття письмової та усної мови", - сказав Сергій Власенко.

Біля суду в Харкові зібралися як прихильники, так і супротивники Тимошенко

Перед будівлею Харківського обласного апеляційного суду, де о 10.00 розпочнеться засідання Київського районного суду Харкова у справі стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко про зловживання корпорації ЄЕСУ, зібралися противники і прихильники екс-прем'єра.

У понеділок вранці супротивники Тимошенко стоять з державними прапорами, а також з прапорами "Юлі - зону", "Вона - Брехюля" і "Злодійка повинна сидіти у в'язниці".

Багато учасників акції прийшли в чорних футболках з написами "Вона - злодій", "Юля сіла" (на футболках намальована батарейка), а також "Злодій повинен сидіти у в'язниці" (в літері "О" в слові злодій зображений портрет Тимошенко). Люди зайняли майже половину площі перед апеляційним судом, навіть газони.

З протилежного боку площі, близько 8.30 ранку почали збиратися прихильники екс-прем'єра, а також народні депутати від фракції "БЮТ-Батьківщина". Вони прийшли в футболках "Юлі - волю" і "Батьківщина понад усе".

За даними міліції, в цілому перед судом зібралося до 5 тис осіб.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 885 | Додав: admin | Теги: Тимошенко, суд, тюрма
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ