Пт, 2024-03-29, 08:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2020 » Листопад » 4 » Тканинні ролети та рулонні штори - просто і зі смаком
20:06
Тканинні ролети та рулонні штори - просто і зі смаком
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Тканинні ролети та рулонні штори - просто і зі смаком

тканинні ролети рулонні штори Люди завжди приділяли особливу увагу оформленню своїх будинків, і дизайн вікон в цьому питанні займає далеко не останнє місце. Багато століть поспіль головною прикрасою віконних прорізів були всілякі фіранки, тюлі, штори, гардини, портьєри та інше. Але ось уже кілька років на їх місце прийшли жалюзі, а пізніше - тканинні ролети.

Останні відрізняються функціональністю і практичністю, вони прості в догляді і мають безліч видів, кольорів і текстур. Переконатися в цьому ви можете прямо зараз, перейшовши за посиланням https://vikna-dveri.lviv.ua/zhalyuzi/tkanniny-rolety/ і вивчивши їх асортимент, доступний у Львові за розумною ціною. Вони складаються з прямокутного шматка тканини, який скручується в рулон. Такі рольштори відмінно захищають приміщення від сонячного світла, повністю закриваючи поверхню вікон.

Переваги рулонних штор

Одним з головних плюсів тканинних ролетів є те, що їх дуже просто встановлювати, так як конструкція досить проста. Ви зможете самі зайнятися монтажем, без допомоги фахівця. Вони можуть кріпитися як на вікно або стулку, так і на стіну або навіть до стелі - залежить тільки від ваших уподобань.

Великим попитом користуються касетні штори, тканина яких згортається в акуратний короб-касету. На відміну від звичайних штор або жалюзі, рулонні штори можна встановити в будь-якому приміщенні. Завдяки тому, що їх обробляють спеціальними засобами, рольштори можуть з спокійно висіти і у ванній, і на кухні, при цьому їхній зовнішній вигляд не постраждає.

Дані штори вологостійкі і пиловідштовхуючі, тому їм не страшні:

  • ні пил;
  • ні вода;
  • ні жир.

В цьому і полягає ще одна перевага - мінімальний догляд, без зайвих витрат. Рулонні штори не потребують прання, для чищення досить використовувати вологу ганчірку.

тканинні ролети рулонні штори

У них також величезний спектр кольорів і фактур, який можна підібрати під будь-який інтер'єр або меблі. Така деталь не тільки прикрасить квартиру, але і не дасть вашій меблів вицвісти від ультрафіолетових променів. Якщо правильно підібрати щільність тканини, то в приміщенні вдасться домогтися необхідного рівня освітлення в тій або іншій кімнаті.

Яку щільність вибрати?

Підбираючи штори для різних кімнат будинку, не бійтеся експериментувати з щільністю матеріалу ролетів. Наприклад, для кухні підійде тонша тканина, яка буде пропускати більше світла. А для спальні знадобляться більш щільні шторки, щоб захистити вас від ранкових променів, що заважають поспати довше.

Якщо у вас є кімната з домашнім кінотеатром, то відмінним варіантом для вас стане тканину Black-Out, яка забезпечить повну темряву. Для дитячої непогано буде придбати рулонні штори середньої щільності, щоб дитині було комфортно, щоб вона спокійно могла грати або робити уроки. Все залежить тільки від ваших побажань і дизайнерських рішень.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 481 | Додав: admin | Теги: тканинні, РУЛОННІ, ролети, штори
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ