Пт, 2024-03-29, 08:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 24 » Топлес-рекламою Toyota шокувала автолюбителів. ВІДЕО
17:44
Топлес-рекламою Toyota шокувала автолюбителів. ВІДЕО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Toyota шокувала автолюбителів дивним рекламним роликом: новий Auris рекламує андрогінна модель - чоловік, до крайності схожий на жінку.

19-річний Став Страшко - жіночний юнак, що народився в Україні і виріс в Ізраїлі, - знявся в рекламному ролику Toyota в одному бікіні. Це викликає деякий душевний трепет, тому що, коли він обертається, глядачі бачать його жіноче обличчя і статуру чоловіка, відмічає Adindex. З цим рекламним роликом телевізійним цензорам припаде туго, передає NEWSru.com.

Шок і секс - головні робочі інструменти рекламника, що підтверджує статистика YouTube. З моменту розміщення скандального ролика його подивилися вже більше 830 тисяч людей.

Цілком стандартний хетчбек Auris має прямо протилежне позиціонуванню. За новою моделлю закріпилася назва "Не Corolla" і статус незвичайного автомобіля. Слоган в ролику свідчить: "Не в тренді, не буденно, не для кожного". Невідомо, який це дасть результат, адже як ні крути, Corolla, від якої старанно дистанціюються творці нової моделі, - автомобіль, що продається найактивніше у світі.

"Ставши моделлю, я зрозумів, що андрогінен, - говорить Страшко. - Стилісти вічно одягали мене в жіночий одяг, і мене осяяло, що я дійсно схожий на жінку. Мене постійно приймають за дівчину, так що я вже до цього звик. Зазвичай, коли люди вступають зі мною в розмову, вони розуміють, що я - хлопець. Але іноді вони відносяться до мене, як до дівчини, не усвідомлюючи, хто я насправді. Я вважаю, що в таких випадках їх розум бачить саме те, що хоче".

Андрогінні моделі часом вносять замішання навіть в ряди визнаних експертів. Наприклад, в сотню найкрасивіших дівчат за версією FHM проник 19-річний австралійський манекенник боснійського походження Андрій Пежич. Австралієць обійшов американську співачку Lady GaGa і бразильську красуню Ізабель Гулар (колишню зірку Victoria's Secret).

Пежич фігурував в рейтингу тільки на сайті, де він складався за результатами голосування користувачів. З друкарської версії його викреслили. У FHM обіцяли, що подібне більше ніколи не повториться, і просили свої щирі вибачення.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1634 | Додав: admin | Теги: toyota, став страшко, андрогінна модель
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ