Сб, 2024-04-27, 03:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 3 » Toyota Prius поповниться трьома моделями і стане окремим суббрендом
19:39
Toyota Prius поповниться трьома моделями і стане окремим суббрендом
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

У найближчі три роки сімейство гібридних автомобілів Prius поповниться трьома новими моделями, причому всі вони будуть виведені в окремий суббренд. Адже, наприклад, вже зараз в США Prius не асоціюється з Toyota, а сприймається як самостійна марка. Отож у Toyota Motor, на додаток до Lexus і Scion, з'явиться вже третій підрозділ - Prius, пишуть "Автоновости".

Що стосується нових моделей, то першим світло побачить гібридне задньоприводне спорткупе, яке базуватиметься на зменшеній платформі седана Lexus GS наступного покоління. Очікується, що машина займе певну нішу і не конкуруватиме з купе Honda CR-Z, як вважалося раніше.

Причому купе Prius буде стовідсотково драйверським автомобілем, оскільки на додаток до заднього приводу отримає потужний двигун і механічну КПП. Але не варто забувати, що у Toyota невдовзі буде ще одне задньоприводне купе FT-86. Тому не можна відкидати ймовірність появи Prius на його базі.

Другою моделлю стане компактний кросовер, побудований на базі Toyota RAV4. Очікується, що у автомобіля буде більш бюджетна версія, яка продаватиметься на північноамериканському ринку і під маркою Scion. І третьою моделлю буде четверта генерація хетчбека Prius. Він прийде на зміну моделі, що нині випускається, в 2014 році.

Всі три моделі оснащуватимуться новітніми літій-іонними батареями підвищеної ємності, які в даний момент ще в розробці. За словами розробників, дальність пробігу на електричній тязі повинна збільшитися приблизно втричі. Крім того, купе, кросовер і хетчбек можна буде заряджати від звичайної мережі або на спеціальних електричних заправках. Також японці обіцяють, що за економічністю й екологічністю нові Prius перевершуватимуть всіх без винятку конкурентів.

Слід зазначити, що Компанії Toyota і Subaru планують представити свої версії задньоприводного купе, що розробляється двома японськими виробниками спільно, в грудні поточного року на моторшоу в Токіо. Автомобіль Toyota (у США він продаватиметься під брендом Scion) з'явиться на ринку наступного року, а випуск аналогічної машини під маркою Subaru почнеться пізніше на кілька місяців.

Вперше про проект задньоприводного купе, яке розроблятиметься спільно Toyota і Subaru, було оголошено чотири роки тому - в квітні 2008 року. Відтоді Toyota показала три прототипи цього автомобіля з різним оформленням екстер'єру - два під власною маркою і один під брендом Scion. Subaru поки що представила лише один прозорий макет, що демонструє технічну начинку майбутнього купе - підвіску і двигун.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 705 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ