Ср, 2024-04-24, 16:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Грудень » 14 » Тренінг. Як стати коучем: корисні поради
20:06
Тренінг. Як стати коучем: корисні поради
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Тренінг. Як стати коучем: корисні поради

Роз'яснення: якими якостями, навичками і досвідом повинен володіти коуч і як цього досягти.

Якщо ви знайшли цю статтю з пошукової системи, я припускаю, що ви вже знайомі з тим, що таке лайф-коучинг. Але навіть якщо Ви читаєте мою статтю вперше, ви отримаєте цінну інформацію про те:

  • що саме робить лайф-коуч;
  • як працюють коучингові контракти;
  • як виглядають типові формати коучингу;
  • як ви можете зосередитися на своєму бізнесі;
  • коли розглядаєте можливість стати коучем.

Ця стаття спрямована на роздуми про те, що ви можете зробити, щоб стати лайф-коучем і почати свій власний бізнес. Відразу ж хочемо зауважити, що якщо для проведення своїх тренінгів вам потрібно буде зняти конференц зал у Львові за розумною ціною, тоді радимо неодмінно відвідати портал ramadalviv.com.ua. Перейшовши за посиланням https://www.ramadalviv.com.ua/konferents-zaly/, ви дізнаєтеся детальну інформацію про один з кращих конференц-комплексів міста Ramada Lviv. Тут проводити тренінги — одне задоволення.

Ризикуючи відштовхнути людей від коучингу, в цій статті я розповім вам про людей, які називають себе тренерами. Чесно кажучи, немає ніяких вимог до роботи, щоб стати тренером. Звучить страшно, так? Поставити штамп, надрукувати візитні картки, назвати себе коучем - і все. Досить легко побудувати бізнес, так? Давайте тут зупинимося трохи докладніше. Згідно із законом ніяка професійна сертифікація не потрібна. Таким чином, на відміну від психолога, фізіотерапевта, дієтолога, підрядника або юриста ніде не визнають лайф-коучинг як дипломовану професію. Таким чином, не потрібна ліцензія, щоб називати себе тренером (принаймні на дату публікації цієї статті).

Давайте подивимося на деякі інші приклади подібних професій, які можуть потрапити в ту ж категорію. Як щодо головного консультанта? Є багато консультантів, які надають консультації з усього, про що ви можете тільки думати - як правило, консультанту не потрібна ліцензія, щоб бути консультантом, просто досвід. Як і коуч, консультант без досвіду роботи може скласти візитну картку і почати займатися бізнесом. Звичайно, велике питання в тому, чи зможете ви продати кому-небудь що-небудь зі своїх послуг, враховуючи цей фактор. Комп'ютерний консультант, ймовірно, буде мати проблеми з продажами, якщо він нічого не знає про комп'ютери!

Перш ніж називати себе тренером

Якщо ви збираєтеся називати себе тренером, будь ласка, зрозумійте, що означає дати собі цей титул. Без урядових постанов, я визнаю, що ви можете зробити це з відносною легкістю. Однак, при цьому Ви дискредитуєте професіоналів з багаторічним досвідом і підготовкою, якщо будете просто використовувати це слово в якості залучення клієнтів. Я б запропонував прочитати кодекс етики тренерів, щоб побачити, чи дійсно те, що ви пропонуєте, можна вважати коучингом.

Основна проблема, яку я бачу, полягає в тому, що багато людей, які спотворюють професію, навіть не розуміють, що значить бути тренером. Я бачив, як агенти з нерухомості називають себе "тренерами по нерухомості", тому що вони хотіли відрізнити себе від натовпу агентів. Очевидно, що ці люди продають себе як тренери з невеликим розумінням того, що тренер дійсно робить насправді. Якщо ви читали це до сих пір, значить, у вас є істинний інтерес стати справжнім тренером!

В якій області потрібен коучинг?

Це цікаве питання. Тренери бувають різних професій. Як уже згадувалося раніше, є тренери в світі здоров'я і гарного самопочуття, в світі саморозвитку, тренери по відносинам, тренери для сімей з дітьми, які мають особливі потреби, тренери з управління стресом - список можна продовжувати і продовжувати. Звичайно, є багато тренерів, які працюють в декількох областях. Якщо ви вирішили зосередити свій коучинг на конкретній області - скажімо, "вихованні проблемних підлітків", то добре, якщо у вас є досвід роботи з проблемними підлітками, тоді ви зможете краще зрозуміти свого клієнта.

Зараз справжній лайф-коуч прагне визнати, що у клієнта є свої власні відповіді і що робота тренерів полягає в тому, щоб розширити можливості клієнта, щоб вони ясно усвідомили це для себе. Тому тренер - це універсал. Крім навчання, він вміє спілкуватися з людьми, щоб вони могли визначити і побудувати відповідні цілі і дії, які виконують їхні мрії. Якщо у вас, звичайно, є ця навичка, у вас є найбільший актив, який потрібен тренеру по життю. Деякі люди мають вроджену схильність "бути тренером". Якщо у вас немає цієї навички, будьте впевнені, що ви можете розвинути її.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 563 | Додав: admin | Теги: конференц, зал
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ