Пт, 2024-04-19, 06:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 12 » Три нових спорткари в найближчі два роки представить Ferrari
17:16
Три нових спорткари в найближчі два роки представить Ferrari
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

У найближчі два роки Ferrari виведе на ринок аж три нових спорткари, причому два з них мають всі шанси стати культовими. Першим побачить світ відкрита модифікація Ferrari 458 Italia Spyder, дебют якої відбудеться наступного місяця на Франкфуртському автосалоні. Машина отримає жорсткий верх, що складається, а не м'який, як її попередниця F430. За винятком даху, у всьому іншому машина буде повністю ідентична купе Ferrari 458 Italia, пишуть "Автоновости".

У березні наступного року на Женевському автосалоні дебютує наступник моделі Ferrari F599 GTB Fiorano, який поки що відомий лише під внутрішньозаводським індексом F152. В даний час машина активно проходить дорожні тести і не раз потрапляла в об'єктиви автомобільних папараці.

Інформації про новий суперкар ще вкрай мало, відомо лише, що він отримає 12-тициліндровий атмосферний двигун, який, як і у Ferrari F599 GTB Fiorano, розміститься спереду. З двигуном агрегатуватиметься модернізована роботизована шестиступінчаста КПП F1 Superfast.

І, нарешті, в 2012 році дебютує довгожданий наступник суперкара Ferrari Enzo. Кузов автомобіля буде повністю виготовлений з композитних матеріалів, модель отримає атмосферний 12-циліндровий мотор і, по суті, буде справжнісіньким гоночним болідом, сертифікованим для доріг загального користування.

Новий флагман Ferrari конкуруватиме з такими автомобілями, як Lamborghini Sesto Elemento і Pagani Huayra. Правда, тираж Ferrari буде трохи більшим, а ціна менша. Можна сказати, що, на відміну від своїх конкурентів, він буде порівняно "доступним" ексклюзивом.

У найближчих планах Ferrari також значиться рестайлінг моделі California і запуск в серію топової модифікації Ferrari F458 Italia, яка отримає ім'я Scuderia. Але станеться це нескоро - не раніше ніж 2013-2014 року.

Слід зазначити, що Ferrari вже оголосила про появу нової легенди - італійська компанія представила свій новий суперкар під назвою Ferrari FF. Букви FF в даному разі позначають Ferrari Four. А це означає, що перед нами повноприводна Ferrari. І це справжня сенсація - досі всі серійні Ferrari мали привод лише на задню вісь.

Нова Ferrari FF прийде на зміну великій 612 Scaglietti. Завдовжки FF перевищує 4,9 м, а в салоні є чотири повноцінні крісла, та до того ж і багажник тут теж дуже пристойний - мінімум 450 л, а якщо скласти задні крісла, то й усі 800 л.

У рух повноприводна Ferrari приводитиметься 12-циліндровим бензиновим двигуном об'ємом 6,3 л, який видає 660 к.с. і 683 Н-м. Для порівняння, стара 612 Scaglietti мала мотор об'ємом 5,75 л, а його потужність становила 540 к.с.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 852 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ