Ср, 2024-04-24, 10:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Липень » 31 » Три роки потому: львівський меценат досі опікується родинами Героїв Небесної Сотні
17:39
Три роки потому: львівський меценат досі опікується родинами Героїв Небесної Сотні
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Революція Гідності, яка відбулась декілька років назад, стала такою собі точкою неповернення до радянського минулого: неповернення як України, так і великої частини її населення, яке втомилось терпіти середньовічні замашки змаразматілого сусіда й маразматиків всередині країни.

Взимку 2013-2014 років стались події, які кардинально змінили політичний, економічний, соціальний та безліч інших кліматів держави, змінили її, буквально, до невпізнаваності.

За цей період Росія встигла анексувати кримський півострів, занапастити Донбас й, оком не змигнувши, у всіх бідах – чи то українських, чи то власних – послідовно звинувачувати саме "київську хунту" й "агентів Держдепу".

За цей час українська армія, фактично мертва на період 2013 року, змогла відродилась не так з попелу, як з вогню вибухів та артобстрілів. Але надто непомірною ціною.

І доки державний апарат досі не в змозі наздогнати рівень самосвідомості суспільства, яке й привело його до влади, знаходяться люди, які готові допомогти власним коштом тим, хто своє життя вирішив віддати задля існування цієї нової України.

Серед таких волонтерів опинився й відомий бізнесмен та президент корпорації "РІЕЛ" Ростислав Мельник, який вже займався благодійністю задовго до початку сумнозвісних лютневих подій.

Але саме революція підштовхнула бізнесмена структурувати свою меценатську діяльність створенням Благодійного фонду Ростислава Мельника. Робота фонду передбачала допомогу військовим АТО, рідним героїв Небесної Сотні, а також – розвиток Львівської області: що не дивно, враховуючи, що саме цей регіон і є "маленькою батьківщиною" мецената.

Мельник брав участь ще у зимових подіях, намагаючись бути активним учасником всіх ініціатив Євромайдану. А зовсім нещодавно, через 3 роки після створення, будівельна корпорація "РІЕЛ" виділила рідним Героїв, що загинули на Майдані, 4 квартири у нових житлових комплексах.

Декілька інших львівських будівельних компаній не залишились осторонь: сумарно 10 сімей змогли переселитися в нові помешкання. Проте не всі компанії стримали своє слово – і проігнорували обіцянку допомогти родичам загиблих чи постраждалих.

Попри досягнутий успіх, Фонд не збирається зупинятися на цих перемогах, активно розширюючи діапазон своєї діяльності. Президент корпорації "РІЕЛ" навіть розповів, яку "ціль" обрав Фонд для свого наступного "марш-кидка" – це домогтися особливого статусу для родин героїв Небесної сотні.

"Нині Україна переживає непрості часи. Нам доведеться впоратися з економічними проблемами, війною та її наслідками, а також провести серйозні реформи", – також додав Ростислав Мельник.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 695 | Додав: admin | Теги: революція Гідності
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ