Вт, 2024-04-23, 08:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Квітень » 9 » Турецькі мігранти є бомбою уповільненої дії, - визнали німецькі науковці
11:30
Турецькі мігранти є бомбою уповільненої дії, - визнали німецькі науковці
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Науковці з Мюнхенського університету провели дослідження міграції з ісламських країн до Німеччини і дійшли висновку, що "мігранти - це бомба сповільненої дії". Кількість послідовників ісламу складає в ФРН понад 4 млн. Як наголошується в публікації американського порталу Family Security Matters (FSM), в країні проживає як мінімум, 3 млн вихідців з Туреччини, з них 2,5 млн уже мають німецьке громадянство.

"Вони не хочуть інтегруватися в німецьке суспільство. Більшість турків виявилися в Німеччині в 1960-і роки. Їхні батьки і родичі приїхали сюди по державній програмі залучення робітників в машинобудівну та вугільну промисловість. Більшість турків занадто зациклені на своїй національній ідентичності", - наводить "Седмица.ru" розповідь німецького соціолога, який попросив не називати його імені.

Дуже небагато турків в Німеччині (близько 20%) мають постійну роботу. Інші 80% живуть на державну соціальну допомогу. 70% дітей мігрантів не мають атестата про середню освіту, вони кидають навчання до закінчення школи.

"Це не означає, що вони не можуть знайти роботу, просто мігранти воліють вести легке життя і жити на соціальну допомогу. І соціальна система Німеччини дозволяє їм не працювати. Деякі, отримуючи допомогу по безробіттю, примудряються підробляти десь нелегально", - повідомив науковець.

Відповідно до соціального законодавства Німеччини, кожен дорослий громадянин Німеччини, який втратив роботу або не має можливості знайти підходяще місце, має право на допомогу у розмірі 482 євро. На додаток до цього, якщо у безробітного є діти до 18 років, то за кожну дитину він отримує щомісяця ще по 200 євро. Такому безробітному відшкодовуються витрати по обов'язкових платежах, до яких відноситься оренда житла, комунальні витрати, медична страховка та користування громадським транспортом. Не дивно, що для багатьох мусульман у Німеччині народження дітей стало прибутковим бізнесом.

46-річний турок Камаль та його 42-річна дружина Шадія, що взяли участь в опитуванні, мають 10 неповнолітніх дітей. Камаль зізнався, що живуть вони на допомогу від держави. Більш того, він ніколи не працював і навіть не закінчив середню школу. При цьому сукупний дохід сім'ї складає 3000 євро, плюс безкоштовне житло, медичне обслуговування та користування транспортом. Для отримання допомоги він регулярно ходить на біржу праці (Bundes Agentur für Arbeit), щоб поставити там відмітку про відсутність роботи. При цьому він скаржиться, що не може працювати через проблеми зі здоров'ям.

У той же час німець Дітер, що живе по сусідству з Камалія, працює щодня по вісім у поштовій компанії і заробляє при цьому в місяць не більше 800 євро. Після вирахування всіх поточних витрат і оплати квартири у нього залишається близько 400 євро.

Німецьку систему виплати допомоги на дітей турки навчилися використовувати з максимальною для себе вигодою. Будь-яка туркеня, що має громадянство Німеччини, може без клопоту виїхати на час у Туреччину і повернутися звідти вже з дитиною, взятою на час у родичів. Свідоцтво про народження в Туреччині можна купити за 10 доларів.

На кордоні вона пояснює, що цю дитину вона народила під час перебування в Туреччині, а після прибуття до Німеччини вона оформляє, як годиться, народження дитини і починає отримувати за нього 200 євро щомісяця.

Соціальна допомога стала основою життя турецької громади в Німеччині, вважають дослідники Мюнхенського університету.

Вчителька однієї з німецьких шкіл розповіла, як у відповідь на запитання "Ким ви хочете стати в майбутньому?" більшість турецьких учнів відповіли - "соціальним утриманцем" (Hartz IV Empfänger). Одна з дівчаток пояснила це так: "Я хочу вранці довго спати і завжди мати достатньо грошей - як мої батьки".

Зазначимо, що такий стан речей спонукає корінних німців підтримувати різноманітні правоекстремістські організації неонацистського спрямування. Так, в листопаді 2011 року німецька поліція розкрила нові деталі справи угруповання неонацистів, засновники якого наклали на себе руки.

Єдина вціліла співучасниця угруповання неонацистів здалася владі. Як пишуть ЗМІ, з середини дев'яностих років члени угруповання були інформаторами спецслужб, крім того, на їхньому рахунку більше злочинів, ніж передбачалося раніше.

Слідство вважає членів правоекстремістського угруповання з Тюрингії винними у вбивствах дев'яти іноземців та однієї співробітниці поліції, 22-річної Мішель Кізеветтер.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 962 | Додав: adminA | Теги: німецькі науковці, Турецькі мігранти, бомба уповільненої дії
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ