Пт, 2024-03-29, 13:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Березень » 20 » Туристична порада: як розумно економити на поїздках
17:02
Туристична порада: як розумно економити на поїздках
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/

Туристична порада: як розумно економити на поїздках

Відпочинок за кордоном та в Україні давно став доступним більшості наших співгромадян. Головною же перешкодою на шляху до жаданого відпочинку останнім часом стає найчастіше пандемія коронавірусу, а іноді і банальний брак коштів, адже відкладати потрібну для комфортного відпочинку суму людям з невисоким достатком доведеться не один місяць.

Наші співвітчизники, які не мають можливості витрачати на подорожі великі суми, вже давно навчилися розумно економити на поїздках, обмежуючись необхідним мінімумом коштів. Для цього існує відразу кілька способів, про які ми детальніше розповімо в нашій статті. Проте, якщо ви уже найближчим часом плануєте поїздку до Львова, тоді радимо перейти за посиланням https://grunerhotel.com/rooms/ і забронювати номер в кращому готелі столиці Галичини "Gruner Lviv Boutique Hotel".

туризм Львів

Як розумно економити на поїздках: дієві способи

Перший спосіб підходить для тих, хто хоче просто відпочити, переклавши всі турботи щодо пошуку транспорту, житла та програми заходів на чужі плечі. Ідеальним варіантом у даному випадку стає покупка турів, вартість яких останнім часом може бути приблизно наполовину меншою, ніж зазвичай. Оскільки туроператор зацікавлений в тому, щоб продати всі місця в турі, він йде на досить великі поступки. Єдиний мінус полягає в тому, що при покупці такої путівки рішення слід ухвалювати дуже швидко, а умови проїзду і проживання не завжди бувають комфортні, адже у мандрівника просто немає часу на з'ясування деталей і вивчення відгуків про готелі, де йому доведеться оселитися.

Другий спосіб - ретельне і завчасне планування відпочинку. Щоб знайти дешеві готелі і забронювати в них номери буде потрібен певний час, а тому подбати про це краще задовго до від'їзду. Чим ближче дата поїздки, тим дорожче буде коштувати квиток на літак і тим менше місць буде в недорогих готелях і хостелах. А це суттєво збільшує витрати на подорож. Особливо це важливо в тих випадках, коли подорож приурочено до якоїсь особливо значущої події на кшталт:

  • спортивних змагань;
  • фестивалів;
  • або просто концертів культових команд.

У переддень подібних заходів ціни на житло зазвичай злітають до захмарних висот, адже завжди знаходиться той, хто згоден платити. Решті ж доводиться проявляти передбачливість і починати підготовку задовго до поїздки.

туризм

Третій спосіб - використання чужого досвіду подорожей. Бувалі вояжери знають всі дешеві готелі та з задоволенням діляться на форумах своїми знаннями. До того ж, вони можуть підказати і найбільш вигідні маршрути поїздки, що дозволяють побачити якомога більше цікавих місць при мінімумі витрат, підказати, на якому виді транспорту доцільніше пересуватися країною. Витративши пару годин на спілкування з досвідченими туристами і озброївшись їхнім досвідом, можна заощадити майже третину суми, відкладеної на подорож.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 505 | Додав: admin | Теги: поїздка, туризм, Турист
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ