Чт, 2024-04-25, 18:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 28 » У Берлусконі знайшли ще одну неповнолітню коханку. ВІДЕО
10:24
У Берлусконі знайшли ще одну неповнолітню коханку. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Секс-скандал навколо італійського прем'єр-міністра Сильвіо Берлусконі набирає обертів, передає   Бі-Бі-Сі

В Італії оприлюднили документи, які, згідно з даними міланської прокуратури, доводять участь Берлусконі в сексуальних оргіях і свідчать про його зв'язок зі ще однією неповнолітньої повією. Італійський закон не забороняє користуватися послугами повій, проте секс з особами, які не досягли 18-річного віку, є кримінальним злочином.

Міланська прокуратура вже розслідує зв'язок Берлусконі з виконавицею танцю живота з Марокко Карімою Ель-Махрук, відомою під сценічним псевдонімом Рубі, яка відвідувала вечірки прем'єра, коли їй було 17 років, і за секс з якою, за версією слідства, Берлусконі платив. Сам італійський прем'єр заперечує всі звинувачення і називає їх інсинуаціями його політичних опонентів.

Остання партія оприлюднених прокуратурою документів містить понад 200 розшифровок телефонних розмов, які змальовують картину диких оргій з оголеними жінками на віллі Берлусконі під Міланом.

У них, зокрема, згадується молода жінка на ім'я Ірис Берарді. Згідно з даними міланської прокуратури, Берарді відома поліції як повія. Вона відвідала принаймні одну з вечірок Берлусконі, коли їй було ще 17 років.

Що стосується стосунків 71-річного Берлусконі з Рубі, то і прем'єр, і танцівниця стверджують, що між ними не було сексуального зв'язку. За словами Рубі, отримані їй від Берлусконі 7 тисяч євро були "просто подарунком". Після нових звинувачень на адресу Берлусконі опозиція знову закликала його піти у відставку, але "мало хто сумнівається в тому, що прем'єр проігнорує і цей заклик".

27 січня спеціальна комісія Палати депутатів італійського парламенту (джунта), яка розглядала запит прокуратури Мілана про проведення слідчих дій стосовно прем'єр-міністра Італії Берлусконі, ухвалила, що запитувані дії перебувають поза компетенцією міланських прокурорів.

Раніше повідомляли, що танцівниця Марія Макдоум докладно описала, як Берлусконі доторкався до інтимних місць дівчат.

Нещодавно стало відомо, що Берлусконі утримував щонайменше 14 гламурних молодих жінок у квартирах у престижному житловому комплексі "Мілано Дуе" біля Мілана.

На початку травня 2009 року в італійських ЗМІ спалахнув гучний скандал, пов'язаний з тим, що Берлусконі побував на святкуванні 18-річчя неаполітанки Ноемі Летиції, яка ніжно називала його "папі". Дівчина повідомила журналістам, що часто бачиться з Берлусконі, відвідуючи його в Римі та Мілані.

На думку преси, саме цей епізод став "початком кінця" сімейного життя Берлусконі і Вероніки Ларіо, яка незабаром подала на розлучення. "Я не можу бути разом з людиною, яка спілкується з малолітніми", - заявила тоді дружина прем'єр-міністра.

Публікація в Corriere della Sera з'явилася наступного дня після того, як Конституційний суд Італії фактично позбавив Берлусконі недоторканності. Суд визнав таким, що частково не відповідає конституції, закон про так звану поважну причину.

Цей документ, прийнятий парламентом у березні минулого року з ініціативи прихильників Берлусконі, узаконив відсутність прем'єр-міністра і членів уряду на будь-яких засіданнях суду у зв'язку з виконанням ними службових обов'язків. Закон відразу ж викликав різку критику політичної опозиції, представники якої стверджували, що він був розроблений тільки для того, щоб врятувати Берлусконі від судового переслідування.

Після рішення Конституційного суду щодо Берлусконі можуть бути відновлені три скандальних судових процеси - у "справі Міллса", "справі Mediaset" та у "справі Mediatrade", в рамках яких прем'єр звинувачується в корупції та фінансових махінаціях.

Очевидно, що й розслідування прокуратурою Мілана "справи Рубі" може призвести до нових проблем Берлусконі з італійською юстицією.

Берлусконі підозрюють також у зв'язках з елітною повією Патрісією Д'Аддаріо на віллі Граціолі. У липні 2009 року на сайті видання L'Espresso було опубліковано аудіозапис інтимного побачення Патрісії і Берлусконі. Трохи пізніше Д'Аддаріо заявила, що після проведеної разом ночі Берлусконі погрожував їй та її доньці.

А в серпні 2010 року 38-річна співробітниця "служби ескорту, Марія Тереза Де Ніколо, відома як Террі, розповіла, що в 2009 році вона і дві її "колежанки" займалися з прем'єром груповим сексом. Вранці Берлусконі нібито дав Террі 1000 євро і подарував коштовну прикрасу.

Сам Берлусконі заявляв, що ніколи не платив повіям за секс і намагався віджартуватись, заявивши: "Навколо так багато красивих жінок, а я не святий".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1097 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ