Сб, 2024-04-20, 07:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Грудень » 26 » У Броварах знайшли авто нападників на Чорновол. ВІДЕО
09:54
У Броварах знайшли авто нападників на Чорновол. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

11:00. Протягом двох годин кілька сотень протестуючих з опозиційними прапорами мітингували біля МВС, вимагаючи об'єктивного розслідування нападу на Чорновол, а також в цілому відставки уряду і міністра внутрішніх справ. Мітинг завершився виконанням гімну України.

Акція пройшла мирно, жодних інцидентів не було. На пам'ятнику героям кінофільму "Місце зустрічі змінити не можна" Жеглову і Шарапову неподалік входу в будівлю МВС мітингувальники залишили жовто-блакитні стрічки та стрічки прапора ЄС, плакати з фотографіями Чорновіл, а Шарапову забинтували очі, передає "Інтерфакс- Україна".

10:15. Співробітники ДАІ заблокували в'їзд автотранспорту в центр Києва і в урядовий квартал. Про це на своїй сторінці в Facebook написав громадський активіст Олександр Данилюк.

"ДАІ не пускає в центр автомобілі з стрічками або прапорцями. Зупиняють і тримають під різними приводами. В урядовому кварталі внутрішні війська , "Беркут" і евакуартори", - відзначає він.

Також за його інформацією, рух транспорту перекрито від Будинку офіцерів (Кріпосний провулок). "Через кордон міліції в напрямку Європейської площі проїхало п'ять автобусів "Беркута", - повідомляє активіст.

Також він зазначає, що ще один кордон міліції розташувався біля Верховної Ради, куди пропускають лише за перепустками. Крім цього кордони з міліції розташовані на вулицях Інститутській і Шовковичній. "На вулиці Грушевського біля "Чумацького шляху" знаходиться евакуатор і один автобус з "беркутівцями", - зазначає він.

9:50. Близько 500 осіб пікетують будівлю МВС України в Києві з вимогою провести ретельне розслідування і покарати винних у жорстокому побитті Чорновол. Колона на чолі з депутатами від опозиції прийшла до міністерства з Майдану Незалежності. В руках у людей плакати з зображення побитої журналістки, ікони і прапори опозиційних партій.

Після того, як мітингувальники підійшли до МВС, співробітники міліції перекрили центральний вхід в будівлю і нікого не пропускають ні на вхід, ні на вихід.

Народні депутати спробували потрапити в будівлю на прийом до Віталія Захарченка, проте двері їм ніхто не відчинив. Один із правоохоронців повідомив, що прийом міністром народних депутатів призначений на сьогодні на 14 годину.

9:40. Світовий конгрес українців закликає владу України покарати винних у розправі над Чорновол і співорганізатором Евромайдана в Харкові Дмитром Пилипцем.

9:00. Сотні журналістів Львова, Чернігова, Донецька, Івано-Франківська та Рівного висловили свою солідарність з Чорновол на пікетах і мітингах.

8:00. Будинок побитої Чорновол охороняють активісти Євромайдану. Про це пише "Комсомольская правда в Украине", відзначаючи, що 2-поверховий будинок, де живе Чорновол, прикрашає український прапор, а біля воріт припаркований джип охорони, яку поставили активісти

0.30. Стан Чорновол, яку жорстоко побили невідомі вчора вночі, залишається тяжким - у неї серйозні травми голови і обличчя, аж у кількох місцях зламаний ніс. Сьогодні Тетяні збираються робити першу операцію. Крім того, їй знадобиться не один сеанс пластики. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка Соня Кошкіна.

"Завтра - перша операція. Всього їх буде декілька. Оперувати необхідно у зв'язку з травмою голови. Струс сильний. Били переважно по голові та обличчю. Вочевидь навмисно. Інші частини тіла захищав одяг, та й не сильно на них концентрувалися. У покидьків, здається, завдання стояло череп їй проломити. Побоювання викликає стан лицевої кістки. Праве око. Саме око, слава Богу, ціле, але надбрівну дугу і все, що поруч, треба складати заново. Окрема тема - ніс. Носа, як такого, немає - зламаний чи то в п'яти місцях, чи то в семи. Цифри змішалися з жахом, і не вкладається в голові: як можна було її маленький акуратненький носик зламати стільки разів? І як же треба було бити?!" - пише Кошкіна.

Крім хірургічних операцій Тетяні, за словами Кошкіної, знадобиться не один сеанс пластики. "Скільки сеансів пластики знадобиться, наразі ще неясно, але напевно не два і навіть не три", - зазначила журналістка.

Вона так само додала, що загрози життю Чорновол на сьогодні немає, нині вона перебуває у свідомому стані.

00:25. У Броварах знайшли автомобіль, на якому пересувалися зловмисники, що здійснили напад на журналістку Тетяну Чорновол. Як повідомив на своїй Facebook сторінці-Андрій Качор, Porshe Cayenne з номером АА 5399 ЕН знайшли близько 23:00 25 грудня.

Автомобіль виявили на вулиці Олімпійській у Броварах. "Зараз територія, де знайдено авто, оточена правоохоронцями, на місці працюють фахівці, які намагаються відкрити двері автомобіля. Власника авто на місці не виявлено, присутні правоохоронці від коментарів відмовляються", - написав Качор.

25 грудня, 23:55. Рада Всеукраїнського об’єднання "Майдан" закликає усіх небайдужих у четвер, 26 грудня, вийти на пікет Міністерства внутрішніх справ з вимогою провести всебічне розслідування та покарати організаторів і виконавців побиття Тетяни Чорновол.

"Суспільство має тримати на контролі розслідування цього цинічного злочину, коли тендітна дівчина була жорстоко побита трьома відморозками. Суспільство має вимагати від МВС встановлення і оприлюднення імен не тільки виконавців, а і замовників цього побиття", - повідомили в Раді ВО "Майдан".

Початок пікету о 9.00. Адреса - вулиця Богомольця, 10.

Нагадаємо, вночі 25 грудня невідомі жорстоко побили журналістку, активістку Євромайдана Тетяну Чорновол. Зараз вона перебуває в реанімації.

Міліція вже відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство). Опозиція вважає напад замахом на вбивство.

Затримані двоє чоловіків, причетних до нападу на Тетяну Чорновол. Третій перебуває у розшуку. Авто нападників належало Олександру Храмцову. Храмцов продав машину Porsche Cayenne Сергію "Коту" Котенко півроку тому.

У Мережі також опубліковано відео з відеореєстратора машини постраждалої журналістки.

Варто зазначити, що в "сніжній" справі жінок-депутаток від Партії регіонів, яких під будівлею Верховної Ради 2 квітня закидали сніжками, міліція порушила кримінальну справу за спробу вбивства.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 955 | Додав: admin | Теги: Авто, Чорновол, Бровари. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ