Сб, 2024-04-27, 01:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Жовтень » 28 » У Грузії на президентських виборах переміг кандидат від правлячої партії Маргвелашвілі
11:24
У Грузії на президентських виборах переміг кандидат від правлячої партії Маргвелашвілі
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Кандидат у президенти Грузії від правлячої коаліції "Грузинська мрія" Георгій Маргвелашвілі набирає на виборах 62,17%, Давид Бакрадзе від "Єдиного національного руху" (партія Саакашвілі) - 21,65%, згідно з попередньою інформацією сайту ЦВК Грузії після обробки даних з 1906 дільниць і 12 додаткових (51,27%).

Ніно Бурджанадзе від партії "Демократичний рух - Єдина Грузія", згідно з цими даними, набирає 10,14%.

За попередніми даними ЦВК, за Маргвелашвілі проголосували 490 тисяч 978 осіб, за Бакрадзе - 170 тисяч 950 осіб, за Бурджанадзе - 80 тисяч 076 осіб. Загальне число виборців в Грузії становить 3 млн 537тис 719 осіб, явка на виборах 27 жовтня склала 46,6%, або 1 млн 648 тис 662 людини.

На 10.00 у Центрвиборчкомі Грузії призначений брифінг, на якому, ймовірно, будуть оголошені дані з обробки 90% бюлетенів.

Як повідомлялося раніше, кандидат у президенти від правлячої коаліції "Грузинська мрія" Георгій Маргвелашвілі заявив 17 жовтня, що не боротиметься за пост глави Грузії у разі призначення другого туру виборів. При цьому політик зовсім виключає можливість проведення ще одного туру - він упевнений у своїй перемозі.

Саакашвілі визнав перемогу Маргвелашвілі на виборах і закликав поважати думку більшості

Президент Грузії Михайло Саакашвілі визнав перемогу кандидата від коаліції "Грузинська мрія" Георгія Маргвелашвілі на президентських виборах.

"У Грузії відбулися вибори, і країна вибрала нового Президента. Я хочу сказати всім виборцям спасибі, тому що всі вибори служать розвитку демократії і виборці сказали своє слово. Я хочу звернутися до всіх, хто незадоволений результатами: ми повинні поважати думку більшості", - заявив Саакашвілі в телевізійному зверненні.

Він закликав усіх разом будувати країну, яка на вимогу виборців повинна орієнтуватися на Захід.

"Вибір ясний, і влада повинна його виконувати", - зазначив Саакашвілі.

Зазначимо, що за словами прес-спікера ЦВК Ека Азарашвілі, активність виборців на президентських виборах у Грузії 27 жовтня склала 46%. За даними ЦВК, у виборах взяли участь 1 млн 646 тис. 350 виборців.

Довідка

"Кавказький вузол" представляє основні факти біографії та кар'єрні віхи Георгія Маргвелашвілі. Народився 4 вересня 1969. У 1992 році закінчив Тбіліський державний університет (ТГУ) ім. Джавахішвілі. Захистив диплом з філософії, має сертифікат вчителя. У 1993-1996 роках проходив Постдипломної навчання в Університеті Центральної Європи (Прага, Чехія), а також в Інституті філософії та Академії наук у Москві.

У 1992-1994 роках Маргвелашвілі працював гідом у туристичній компанії "Кавказус тревел". У 1993 році був молодшим спеціалістом в Лабораторії культури Грузії і Психологічною лабораторії маргінальних станів.

З 1994 по 1995 рік Маргвелашвілі - начальник департаменту з маркетингу ТОВ "Бізнес щоденники". У 1996-1997 роках-викладач філософії і культури в Тбіліському незалежному університеті. У 1995-2000 роках - спеціаліст (консультант програми) у Національному демократичному інституті міжнародних відносин.

З 2000 року Георгій Маргвелашвілі працював в Інституті суспільних справ Грузії ім. Зураба Жванія (GIPA). У 2006-2010 роках був начальником Департаменту досліджень інституту. У 2000-2006 і 2010-2012 роках обіймав посаду ректора.

В уряді Бідзіна Іванішвілі займав пост міністра освіти і науки. Має ступінь доктора наук в галузі філософії. Є автором низки наукових робіт і навчальних посібників, а також багатьох статей на теми політики, міжнародних відносин, культури, філософії. Досконало володіє російською та англійською мовами. Разом з тим свої сторінки у Facebook - особисту і офіційну - веде рідною грузинською мовою.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: правлячої партії Маргвелашвілі, Грузії, президентських виборах
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ