Чт, 2024-04-25, 19:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Травень » 29 » У Києві підірвали магазин Roshen. Ніхто не постраждав. ВІДЕО
09:22
У Києві підірвали магазин Roshen. Ніхто не постраждав. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Увечері 28 травня у Києві в магазині Roshen на проспекті Маршала Тимошенка, 14-а стався вибух, постраждалих немає. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на користувачів соцмереж.

Усередині магазину дим і розкидані цукерки. Відкритого вогню не було. Є велика дірка у стіні біля кондиціонерів. Шматок скрученого профіля стіни лежить поруч. Прибули дві машини швидкої допомоги, дві пожежні машини і вибухотехніки.

Також на місце вибуху приїхав начальник ГУ МВС Києва Олександр Терещук, передає Громадське ТБ.

"Попередньо, в тому що сталося, я вбачаю хуліганські дії. Був пороховий заряд. Але осколків немає, тому, скоріш за все, мова йде про якусь саморобну вибухівку. Повторюсь, я вбачаю хуліганські дії. Інформацію, що начебто стріляли з гранатомета по магазину, я спростовую. Ну а більше вже скажуть вибухотехніки", - зазначив Терещук, наголосивши, що про теракт не йдеться.

Попередньо, вибухотехніки говорять про піротехнічну суміш, закладену збоку магазину, неподалік кондиціонерів.

Київська міліція вже розпочала розслідування за фактом вибуху біля магазину в Оболонському районі столиці. Про це повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в м. Києві.

"Розпочато кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу, яка передбачає відповідальність за хуліганство", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у міліції, у четвер о 23.11 до чергової частини Оболонського районного управління міліції на спецлінію "102" надійшов виклик, що в одному з магазинів в Оболонському районі сталося замикання кондиціонера і виникла пожежа.

За названою адресою направили слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь, групу експертів-вибухотехників. По приїзді на місце пригоди інформація про пожежу та займання в магазині не підтвердилася.

За попередньою інформацією, біля торговельного закладу спрацював невідомий вибуховий пристрій. В результаті вибуху в стіні утворився отвір діаметром 60 см. Всередині магазину від ударної хвилі пошкоджено торговельні полиці та частину товару. Правоохоронці встановили, що небезпечний предмет був закладений між стіною магазину та кондиціонером, що встановлений на вулиці. Пошкоджено також профільну обшивку стіни, частина якої лежала на землі поряд із місцем вибуху.

Вилучені на місці події предмети передано на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Головного управління МВС України в м. Києві.

Слідчим відділом Оболонського РУ розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація здійснена за ч.4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчо-оперативні заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Нагадаємо, в січні кілька разів нападали на магазини Roshen, що належать президенту України Петру Порошенку. Нападники розбивали вітрини і тікали. Одного з них вдалося затримати. Ним виявився неповнолітній хлопець, який представився активістом однієї з громадських організацій.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 922 | Додав: adminA | Теги: не постраждав. ВІДЕО, Києві підірвали магазин Roshen
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ