Сб, 2024-04-27, 00:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Серпень » 28 » У Києві знайдено мертвим російського журналіста
17:56
У Києві знайдено мертвим російського журналіста
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Києві в ніч на 28 серпня знайдено мертвим російського журналіста, засновник російського ІА "Новий регіон" Олександр Щетінін.

Як повідомляє Фейсбук-товариство "Київ Оперативний", смерть журналіста відбулася в його день народження.

"Вночі 28.08.2016, в своїй квартирі на Костянтинівській був виявлений мертвим журналіст Олександр Щетінін. Виявили Олександра на балконі його друзі, які прийшли привітати його з днем ​​народження. Олександр сидів на стільці з вогнепальним пораненням в голову (під стільцем лежав пістолет)".

За інформацією з достовірних джерел "Києва Оперативного", справу поки розглядають як самогубство, так як "одного з близьких Олександр відправив електронного листа, в якому повідомлялося про намір накласти на себе руки".

Як повідомили у відділі комунікації столичної поліції, відповідна інформація надійшла в Подільське райуправління поліції близько опівночі.

"Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, на балконі виявили чоловіка з вогнепальним пораненням голови. За попередніми висновками судмедексперта, смерть настала в період з 20.00 до 21.30", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що це уродженець Російської Федерації, 1962 року народження, кілька років жив у Києві, був директором інтернет-видавництва, відзначили в поліції, проте прізвища загиблого не уточнили.

"Під час огляду місця події правоохоронці вилучили стріляну гільзу, травматичний пістолет, магазини до нього та передсмертну записку. Двері в квартиру були зачинені, обстановка в квартирі не порушена", - підкреслюється в повідомленні.

Відомості про подію належним чином зареєстровані, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України із додатковою правовою кваліфікацією - самогубство. Поліція встановлює всі обставини цієї трагічної події.

Олександр Щетінін є засновником інформаційного агентства "Новий регіон", яке в 2014 році розділилося на уральську й українську редакції. Журналіст відмовився від російського громадянства на користь українського і переїхав до Києва.

Пізніше спікер Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко на своїй сторінці в Facebook підтвердив, що загиблий в Києві журналіст - це засновник інформаційного агентства "Новий регіон" Олександр Щетінін.

"Офіційна інформація столичного головного управління Національної поліції України щодо обставин вчорашньої смерті Олександра Щетініна в Подільському районі Києва. За попередніми даними, картина злочину характерна для самогубства, хоча мені особисто зрозумілі підозри колег по цеху - загиблий був російським журналістом, який переїхав в Україну і кардинально змінив свої погляди і редакційну політику видання "Новий регіон - Новини" з проросійської на проукраїнську", - зазначив Шевченко.

Нагадаємо, вранці 20 липня в результаті вибуху авто загинув один з керівників "Української правди" Павло Шеремет.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 745 | Додав: adminA | Теги: Київ, знайдено мертвим російського журнал
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ