Вт, 2024-04-23, 12:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 29 » У Кремлі викликав ажіотаж виступ "Океану Ельзи". ВІДЕО
17:55
У Кремлі викликав ажіотаж виступ "Океану Ельзи". ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Український рок-гурт "Океан Ельзи" з аншлагом виступив у Державному Кремлівському палаці у супроводі симфонічного оркестру МВС РФ під керівництвом Фелікса Арановського.

За півтори години до концерту глядачі заповнили всю невелику площу і частину Олександрівського саду біля входу до Кремля. Такий активний інтерес до концерту став несподіванкою для служб пропуску на територію Кремля: були відкриті додаткові пункти проходу, але все одно черга розтягнулася на кілька сотень метрів, повідомляють у прес-службі ОЕ.

За зізнанням співробітників Кремлівського палацу, таку кількість глядачів і атмосферу в залі, у Кремлі пам'ятають хіба що на концертах кількох дуже популярних шансоньє Росії. У випадку з рок-групою це було вперше. Російська преса пише, що теоретично такий інтерес до концерту в Кремлі серед російських рок-виконавців могли б в теорії викликати тільки Земфіра і Юрій Шевчук.

Програма з симфонічним оркестром складалася як з найвідоміших пісень групи, так і з композицій, які дуже рідко виконуються на концертах "Океану Ельзи".

Проте оркестр МВС РФ брав участь далеко не у всіх номерах, і це було мудро. Оркестровий масштаб виявлявся тільки там, де він був доречний. А, наприклад, народну пісню "Ой чий там кінь стоїть" з проекту "Нашого радіо" "Сіль" Святослав Вакарчук виконав практично тільки під супровід гітариста Петра Чернявського, і цього було більш ніж достатньо, пише "КоммерсантЪ".

"Багато артистів і самі глядачі зазначають, що сцена Кремля вирізняється своїм пафосом. Проте концерт "Океану Ельзи" і реакція глядачів спростували це переконання. Виявилось, що така іменита сцена цілком може бути рок-н-рольним майданчиком", - розповіли у прес-службі ОЕ.

Після виконання пісні "Віддам" у другій половині концерту, в залі деякі люди почали танцювати, і спроби охорони чинно всадити глядачів на свої місця не мали успіху. Потім група виконала у супроводі симфонічного оркестру такі хіти, як "Без бою" і "Зелені очі".

Закінчився перший концерт "Океану Ельзи" у Кремлі традиційними для групи виходами на біс і зовсім нетрадиційною для програм з оркестром рок-н-рольною композицією "Ото була весна".

Виступ ОЕ у Кремлі став першим у серії концертів з симфонічними оркестрами. Наступні відбудуться у Києві (6 і 7 жовтня), Мінську (10 жовтня, у рамках Міжнародного фестивалю Юрія Башмета) і Санкт-Петербурзі (26 жовтня).

Нагадаємо, що нещодавно під час концерту на честь дня міста у Луганську Вакарчук відмовився виступати під логотипом Партії регіонів. З банера над сценою довелося відрізати слова "Партія регіонів".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 823 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ