Пт, 2024-04-19, 20:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 5 » У Криму Янукович будує вертолітні майданчики, дбаючи про туризм
16:41
У Криму Янукович будує вертолітні майданчики, дбаючи про туризм
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

В Адміністрації президента не надали списку осіб, які використовують державні дачі в Криму. Про це йдеться у відповіді Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації АП на запит "Української правди".

- Янукович будує вертолітні майданчики в Криму, бо дбає про туризм

"Державні дачі та резиденції в Автономній Республіці Крим, зокрема резиденції № 3, 6, 8 та дачі № 9 і 10 використовуються для тимчасового перебування вищих посадових осіб України, глав держав і урядів зарубіжних країн, а також для проведення офіційних та протокольних заходів (зустрічі, наради, переговори тощо)", - йдеться у відповіді.

"Зазначені об’єкти не використовуються для постійного проживання. А тому надати список осіб, за якими закріплені відповідні об’єкти не вбачається можливим", - зазначено в листі.

Реконструкція будівель державних резиденцій та будівництво двох гелікоптерних майданчиків у Криму коштуватиме Державному управлінню справами 152,30 млн грн.

Янукович будує вертолітні майданчики в Криму, бо дбає про туризм

Вертолітні майданчики біля державних резиденцій в Криму будуються для покращення транспортного сполучення з південним узбережжям АР Крим. Про це йдеться у відповіді Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації АП на запит "Української правди".

Водночас щодо майбутніх вертолітних майданчиків, в АП повідомили, що після введення в експлуатацію їх зможуть використовувати спеціальні служби: медична, пожежна, рятувальна та інші для надання послуг громадянам.

Крім того, майданчики, за потреби, можуть бути використані для проведення міжнародних заходів та заходів за участю вищих посадових осіб України та інших держав.

"Вивчається також можливість розробки і впровадження механізмів для використання вертолітних майданчиків для потреб цивільної авіації, з метою розвитку туризму та рекреації", - йдеться в листі.

"Відсутність авіаційного транспортного сполучення з південним узбережжям АР Крим є одним з чинників, який стримує розвиток міжнародного туризму в цьому регіоні. Президент України Віктор Янукович приділяє велику увагу як розвитку транспортної інфраструктури України, так і повноцінному використанню рекреаційно-туристичних можливостей Кримського півострова", - зазначили в АП.

"Тому, враховуючи недостатню активність приватних інвесторів, була підтримана ініціатива кримської влади та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлового господарства зі спорудження вертолітних майданчиків на південному узбережжі Криму", - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, нині триває будівництво гелікоптерних майданчиків поряд з Верховною Радою в Києві та поряд з музеєм Тараса Шевченка під Каневом. Раніше для польотів Віктора Януковича Держуправління справами за 7,50 млн грн на рік орендувало коштовний гелікоптер Augusta 139.

Нещодавно на Банковій пояснили, навіщо Януковичу, утримання якого коштує дешевше, ніж інших президентів, літак і вертоліт.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 848 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ