Пт, 2024-04-26, 20:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 15 » У Марганці поховали 28 жертв автокатастрофи. Кількість жертв ДТП збільшилася до 45 осіб
15:32
У Марганці поховали 28 жертв автокатастрофи. Кількість жертв ДТП збільшилася до 45 осіб
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

  У ніч проти п'ятниці, 15 жовтня, у Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечникова від тяжких травм померла жінка, яка стала 45-ю жертвою автокатастрофи під Марганцем.

Як повідомили в обласній лікарні ім. Мечникова в п'ятницю, вночі прооперували ще одного чоловіка. Лікарі оцінюють його стан як тяжкий.

Стан решти сімох постраждалих стабільний, середньої тяжкості.

Крім того, у місті Марганці у четвер відбулися похорони 28 жертв автокатастрофи, яка сталася у вівторок 12 жовтня на залізничному переїзді, передає "Інтерфакс-Україна".

Найбільше жалобних церемоній провели в селищі Городище, що входить у межі міста. Саме звідси до центру Марганця вирушив автобус, знищений під час зіткнення з електровозом.

За словами секретаря комісії Дніпропетровської обласної ради Тетяни Мороз, "місцева влада повністю взяла на себе клопоти з організації похоронів та забезпечила сім'ї загиблих транспортом". На траурних церемоніях чергували бригади швидкої допомоги і психологи.

"Всі витрати, пов'язані з похоронами загиблих в аварії марганчан покриті за рахунок державного бюджету", - заявив заступник міністра праці та соціальної політики України Костянтин Ващенко.

Він також розповів, що сім'ям загиблих і постраждалим в автокатастрофі жителів Марганця уряд виділив 7 мільйонів гривень. "Ці кошти вже перебувають на рахунку Дніпропетровської обласної держадміністрації. Найближчим часом сім'ї загиблих отримають компенсацію від держави в розмірі 100 тисяч гривень. Для цього вже відкриті рахунки в банку", - заявив заступник міністра.

Ващенко також повідомив, що "фінансову допомогу сім'ям жертв аварії та постраждалим в сумі 200 тисяч гривень виділила Дніпропетровська облдержадміністрація". Також активно надходять кошти на благодійний рахунок, де акумульовано вже 800 тисяч гривень, півмільйона з яких перерахувала "Укрзалізниця".

У п'ятницю в Марганці продовжать ховати жертв автокатастрофи.

Правоохоронці перевірили сім'ю водія автобуса, що зіткнувся з локомотивом

Правоохоронці перевірили сім'ю водія автобуса, що зіткнувся з локомотивом під Марганцем Дніпропетровської області, передає "Мост-Харьков".

Як розповів перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, причин, які могли змусити водія виїхати під поїзд, не знайшли.

"Водієві було 56 років від роду, непитущий, все життя працює водієм. Автобус новий - 2008 року випуску. Сім'я благополучна - дружина, діти. Мабуть, спрацював людський фактор", - сказав Клюєв.

За його словами, керівництво країни побувало в лікарні, де лікують дев'ятьох постраждалих в аварії, і молодий чоловік, що був при свідомості, розповів, як сталося ДТП.

"Він розповів, що стояв автобус і метрів за 30-40 до електровоза він почав рух. Пасажири почали кричати: "Куди ти їдеш!", після цього удар і більше він нічого не пам'ятає", - передав Клюєв слова очевидця.

Молодій людині пощастило - після того, як автобус буквально розірвало навпіл від зіткнення з поїздом, його викинуло вбік, і тому він залишився живий.

"Переїзд повністю обладнаний усіма системами оповіщення, але незрозуміло, що змусило водія включити швидкість і поїхати, хоча він міг дочекатися і пропустити поїзд", - зазначив Клюєв.

Перший віце-прем'єр-міністр повідомив, що зараз уряд виділив 7 мільйонів гривень на лікування тих, хто вижив в аварії, і на похорони загиблих - кожна сім'я пасажирів автобуса отримає по 100 тисяч гривень.

Вдова водія заявила, що чоловік не належав до жодної секти

Вдова Миколи Гречка, водія автобуса, що потрапив у ДТП під Марганцем, заперечує одну з версій МВС про можливу причетність її чоловіка до деструктивних сект, повідомляє "Сегодня".

"Ні, чоловік ні в які секти не ходив, і до церкви теж, хоча хрещений і іноді читав Біблію", - сказала Тамара Гречко.

Раніше вона характеризувала чоловіка як акуратного водія.

14 жовтня начальник департаменту зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андрєєв повідомив, що правоохоронці розглядають всі версії катастрофи під Марганцем. Серед версій - можлива причетність водія до деструктивних сект.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 955 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ