Вт, 2024-04-23, 17:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 25 » У "Межигір'ї" готує дружина Януковича, а сплять з ним бджоли
15:27
У "Межигір'ї" готує дружина Януковича, а сплять з ним бджоли
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Янукович у п'ятницю зустрівся з журналістами українських ЗМІ у своєму маєтку "Межигір'я". По суті, журналісти вперше побачили оновлену резиденцію (представники ЗМІ були тут чотири роки тому - на початку 2007 року).

Журналістів пропустили через металошукач, вилучили мобільні телефони і повезли на мікроавтобусі по величезній резиденції. Втім, як заявив їм потім Віктор Янукович, до всієї цієї території він стосунку не має. За словами президента, йому належить тут тільки невелика частина - вона обгороджена окремою огорожею.

Усередині - будинок, в якому живе сам президент, відкритий басейн (метрів 20 завдовжки), сауна з прибудовою і альтанка, а також клумби і фонтан. Поряд гуляють сірі журавлі.

"Загалом територія красива (ліс навкруги, берізки, сосни, квіти), але порівняно невелика", - пише головний редактор газети "Сегодня" Ігор Гужва, який був присутній на інтерв'ю. "Будинок також непоганий - чотири просторі кімнати (близько 260 квадратів житлової площі), але на розкішні хороми не тягне. Таких чимало під Києвом навіть у бізнесменів середньої руки", - підкреслює він.

Янукович стверджує, що йому тут належить лише невелика ділянка землі. "Цю територію викупили приватні фірми. Я зустрічався з їхніми власниками лише двічі - коли ухвалювалося рішення про передачу резиденції в приватні руки, і потім, коли я вирішив викупити будинок", - сказав Янукович. Раніше він заявляв, що викупив цю резиденцію кілька років тому, для чого продав свою колишню нерухомість.

"Сам будинок в порівнянні з тим, що бачили наші кореспонденти в 2007 році, кардинально змінився. Тоді це була ще стара радянська "держхатинка". І президент скаржився, що вона перебуває в занедбаному стані і потрібно робити ремонт. За минулих 4 роки ремонт проведено, і досить добротний", - пише Ігор Гужва.

Зазначимо, за розслідуваннями "Української правди", яка давно стежить за будівництвом президентського маєтку, "держдача", куди Янукович запрошував журналістів у 2007-му, вже давно знесена, і на її місці побудовано дерев'яний "клубний будинок" з дверима з ліванського кедра і мідним дахом.

Президент хвалився зведенням цього будинку під час візиту до Берліна. "Це невеликий секрет ні для кого... Я побудував один будинок такий, клубний... Його будувала "Хонка" - фінська компанія", - розповідав він у Німеччині, спростувавши свої ж слова, що не має жодного стосунку до решти території "Межигір'я".

Президент каже, що переглядає новини в Інтернеті щоранку перед поїздкою на роботу. Але в Мережу здебільшого заходить через свій iPhone.

Є кухня, причому достатньо професійно обладнана - з великими електроплитами. "Самі готуєте?" - поцікавилися журналісти у президента. "Тут більше Людмила Олександрівна", - відповів Янукович.

Водночас, за повідомленнями ЗМІ, Людмилу Янукович ніхто не бачив біля чоловіка з часів інавгурації. Янукович украй рідко з'являється на публіці з дружиною і не бере її з собою в закордонні поїздки. За інформацією ЗМІ, Людмила Янукович безвиїзно проживає в Донецьку, тоді як сам президент - під Києвом.

За декілька десятків метрів від будинку Януковича - басейн, трохи вище - альтанка (де потім і відбувалося спілкування з журналістами). Ще вище - стежина з пеньків угору метрів 50 завдовжки. "Я по цих пеньках щоранку десять разів угору, десять разів униз бігаю, - розповідає президент. - А потім - у басейн і 5 км пропливаю".

Біля басейну розташована сауна, а за нею на двох закритих бджолиних вуликах стоїть така собі дерев'яна міні-хатинка. Усередині - щось на кшталт ліжка. Як пояснив Янукович, є думка, що бджоли створюють особливе поле, яке позитивно впливає на організм людини. І дві години сну в такій хатинці рівнозначні 8 годинам у звичайній спальні.

Раніше ЗМІ заявляли, що до Межигір'я приїхали лише журналісти провладних медіа. Зазначимо, газета "Сьогодні" належить медіа-холдингу провідного члена Партії регіонів Ріната Ахметова.

Віктор Янукович рік тому пообіцяв показати "Межигір'я" саме журналістам руху "Стоп цензурі!", коли ті запитали у нього про походження маєтку. Президент так і не виконав своєї обіцянки.

6 червня 2011 року, в День журналіста, працівники ЗМІ приїхали до "Межигір'я", щоб нагадати президентові про його обіцянку. Проте кортеж Януковича проїхав повз них, а до журналістів за ворота вийшла лише прес-секретарка президента з тортом і квітами. Кореспонденти відмовилися прийняти подарунки.

Зазначимо, у маєтку "Межигір'я" у президента Віктора Януковича є багатоярусний водоспад, античні колони, своя затока, тенісні корти і голуб'ятники. А недавно повідомлялося, що для "Межигір'я" було придбано люстру вартістю майже 50 тисяч доларів.

Також, за інформацією ЗМІ, у резиденції є зоопарк з екзотичними тваринами - тримають навіть страусів і кенгуру, один з яких, з чуток, утік.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 903 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ