Чт, 2024-04-25, 11:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 27 » У "Межигір'ї" у Януковича з'явився офіс
13:09
У "Межигір'ї" у Януковича з'явився офіс
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент Віктор Янукович закликає політиків не прагнути дестабілізувати ситуацію в країні. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу "Інтер".

"Коли ми кажемо про здобутки, ми повинні розуміти, що вони будуть тільки тоді, коли буде згуртована стабільна внутрішня політика. І це той виклик, який стоятиме перед політиками", - сказав Янукович.

"Якщо вони будуть намагатися дестабілізувати ситуацію в країні і вони це робитимуть свідомо, вони повинні розуміти, що вони не владі чи президенту будуть перешкоджати, а вони будуть перешкоджати перш за все простим людям", - вважає президент.

Він також висловив переконання, що угода про асоціацію з Євросоюзом і угода про створення зони вільної торгівлі будуть проходити ратифікацію в Євросоюзі.

"Що стосується російського напрямку - ми подивимось, як наші колеги, які об'єдналися в Митний союз, які вони через рік-два після вступу до СОТ будуть мати там здобутки", - зазначив Янукович.

Нагадаємо, що президент Віктор Янукович здивований вимогами опозиції про зустріч із ним. "Отримав листа від опозиції, що вони вимагають зі мною зустрічі. Навіщо вимагати? Я запрошував багато разів представників фракцій Верховної Ради і від опозиції, і від коаліції, щоб разом обговорити ті чи інші питання", - зазначив Янукович.

Як відомо, фракція БЮТ вимагає зустрічі з президентом Януковичем, щоб обговорити дії з реалізації резолюції ПАРЄ. У Януковича заявили, що готові в принципі зустрітися з опозицією.

Президент заявляє, що Україна має величезний сировинний потенціал і потребує інвестицій

"Без залучення новітніх технологій, без залучення інвестицій країна не має майбутнього. Тільки новітні технології дадуть можливість займатися енергозбереженням, випускати якісну продукцію з конкурентною ціною", - заявив президент України.

Янукович також звернув увагу на необхідність суттєво збільшити в структурі національного експорту частку продукції з високою доданою вартістю.

"Україна має величезний сировинний потенціал... Наше завдання - займатися поглибленням переробки сировини, таким чином змінити структуру експорту, щоб там була переважно продукція з високою доданою вартістю. Це зростання економіки, нові робочі місця, наше майбутнє", - сказав він.

За словами президента, конкурентне середовище в світі стає все більш жорстким і потрібно бути сильними, щоб такій державі, як Україна, експортувати 60% своєї продукції. "Ми повинні бути конкурентоспроможними. Якщо не будемо підвищувати конкурентоспроможність, проводити гнучку політику на міжнародному рівні - це буде означати, що ми не маємо перспективи", - підкреслив він.

При цьому, на його думку, Україна має величезний інвестиційний потенціал. "Залучення інвестицій та новітніх технологій - це наша ідеологія, покладена в основу розвитку країни", - сказав Янукович.

Нагадаємо, що президент Віктор Янукович зізнався, що не говорив усю правду виборцям. "Я не до кінця казав людям правду про жахливий стан в Україні. Якщо я почну лякати людей, це вплине на курс гривні", - сказав він. Він також зазначив, що "дуже хоче виконати все, що обіцяв".

Раніше глава держави також визнав, що євроінтеграцію України гальмує економічна криза.

Януковичу в "Межигір'ї" зробили робочий кабінет, який орендуватиме ДУС

На території резиденції президента Віктора Януковича в Нових Петрівцях облаштовано офісне приміщення для офіційних зустрічей, повідомляє прес-служба президента.

Зазначається, що рішення про облаштування офісного приміщення безпосередньо біля місця проживання президента ухвалено у зв’язку з його потребою оперативно працювати будь-коли, зокрема у робочий, позаробочий час, вихідні та святкові дні тощо.

"Йдеться також про уникнення складнощів, які виникають на дорогах Києва через рух кортежу, особливо в "годину пік", - додає прес-служба.

Ці офісні приміщення для роботи президента були обладнані нещодавно. Досі Янукович користувався для цього кабінетом та вітальнею у своєму будинку, "що, на жаль, не відповідали належному рівню організації роботи та вимогам протоколу".

Для оренди цих офісних приміщень Управління адміністративними будинками ДУСу уклало договір згідно з вимогами законодавства, терміном до 2020 року з можливістю щорічної пролонгації.

Згідно з договором, орендатор надає повністю облаштовані для роботи офісні кімнати. ДУС зі свого боку забезпечив орендовані приміщення спецзв’язком та канцелярськими товарами.

Орендна угода передбачає, що президент використовує для своїх робочих зустрічей та нарад три кімнати загальною площею 128,8 кв м: кабінет, приймальню з робочим місцем для помічника та кімнату для зустрічей.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 952 | Додав: adminA | Теги: У Межигір'ї у Януковича з'явився оф
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ