Пт, 2024-04-26, 14:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Жовтень » 14 » У Москві придушили народний бунт: бої на барикадах і арешти. ВІДЕО
10:25
У Москві придушили народний бунт: бої на барикадах і арешти. ВІДЕО
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/
Близько 380 затриманих у районі Західне Бірюльово в Москві буде допитано у кримінальній справі про хуліганство, повідомив РІА Новини представник прес-служби столичного главку МВС РФ.

"Враховуючи обставини сьогоднішнього події в районі Західне Бірюльово, 30 слідчих головного слідчого управління ГУМВС Росії по Москві в даний час проводять невідкладні слідчі дії із затриманими за порушення громадського порядку. Близько 380 затриманих будуть допитані у кримінальній справі, порушеній за частиною 2 статті 213 (хуліганство)", - сказав співрозмовник агентства.

У прес-службі уточнили, що наразі затриманих допитують як свідків.

У неділю, 13 жовтня, "народний схід", що зібрав за деякими оцінками 600 осіб, завершився погромом торговельного центру "Бірюза", зведенням барикад і зіткненнями з бійцями спецназу. Натовп, в якому були націоналісти, футбольні фанати і місцеві жителі, кинувся на "Бірюзу" з криками "Росія для росіян!" і "Росіяни, вперед!" після того, як поліцейські почали відтісняти натовп від розгромленого ТЦ "Бірюза", в них полетіли пляшки, каміння, палиці та металеві урни.

Учасники акції, яка переросла в безлади, в Бірюльово вчинили опір співробітникам поліції. Після того як правоохоронці затримали кількох учасників акції, їхні товариші спробували відбити затриманих.

Обстановка в Бірюльово загострилася після вбивства 25-річного Єгора Щербакова. За наявною інформацією, вночі проти 10 жовтня Щербакова на очах його дівчини зарізав приїжджий неслов'янської зовнішності. Перший "народний схід" пройшов біля будівлі місцевого відділку поліції ввечері 12 жовтня.

Через заворушення в Бірюльово, на півдні Москви, у місті за особистим розпорядженням міністра внутрішніх справ Володимира Колокольцева введено план "Вулкан", що припускає мобілізацію всього особового складу столичної поліції.

Жириновський розповів, що робити з мігрантами


Російський депутат, лідер фракції ЛДПР Володимир Жириновський пояснив події в Бірюльово відсутністю належної роботи з національними діаспорами, а також виступив за розробку трирічної програми з відмови від праці мігрантів.

"Події в Бірюльово зайвий раз показують, що немає необхідної роботи з національними діаспорами. Потрібна трирічна програма, після виконанні якої відмовитися від іноземної робочої сили", - написав він у своєму мікроблозі в Twitter.

Він запропонував перевіряти документи і проводити обшуки в місцях скупчення трудових мігрантів і висилати з Росії всіх, у кого виявлять вогнепальну або холодну зброю, навіть якщо вони не скоювали злочинів.

Окрім того, депутат заявив про необхідність запровадити "новий інститут жорсткої прописки".

У бірюльовських заворушеннях постраждали 23 людини, включаючи поліцейських


Більше двадцяти осіб, включаючи поліцейських, постраждали напередодні в столичному районі Бірюльово-Західне в ході масових заворушень, повідомив "Інтерфакс-Україна" у понеділок джерело в медичних колах Москви.

"В цілому отримали травми різного ступеня тяжкості 23 людини. Вісім з них направлені до медичних стаціонари, шестеро від госпіталізації відмовилися, ще дев'яти громадянам призначено амбулаторне лікування", - сказав співрозмовник агентства.

Він зазначив, що в число госпіталізованих входять двоє співробітників ОМОН і п'ять уродженців колишніх радянських республік, які стали жертвами нападу агресивно-налаштованих учасників заворушень.

ЗМІ поки не мають офіційного підтвердження цієї інформації.

П'ять співробітників ОМОН перебувають у лікарнях. "Минулої ночі були госпіталізовані з різними травмами ще троє співробітників ОМОН, стан яких погіршився. Таким чином, станом на понеділок, в госпіталі ГУ МВС Росії по Москві знаходяться п'ять співробітників поліції, які отримали травми в ході забезпечення громадського порядку в Бірюльово-Західному", - повідомили в прес-службі московської поліції в понеділок 14 жовтня.

Зазначимо, що в Україні в серпні конфлікт українця і кавказця в Кривому Розі вилився в масовий бунт.

А в Росії в липні вбивство десантника чеченцем у Пугачові викликало масові заворушення.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 915 | Додав: admin | Теги: москва, народний бунт
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ