Вт, 2024-04-23, 09:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 18 » У москвички натуральні груди важать 7 кг
12:34
У москвички натуральні груди важать 7 кг
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Марія Заррінг з Москви вважається власницею найбільших натуральних грудей у Росії, незважаючи на те, що офіційно її рекорд ще ніхто не підтверджував. 27-річна москвичка дуже пишається своїм значним бюстом, якому багато в чому і зобов'язана своєю популярністю.

Найбільші груди в Росії - 12-го розміру і, за словами її власниці, є цілком натуральними, адже Марія (відома також як Мія Заррінг) дуже боїться пластичних операцій і навіть каже, що ні за що не лягла б під ніж. Москвичка працює телеведучою, моделлю, а також бере участь у бурлеск-шоу і веде вечірки в московських клубах, концерти, корпоративи, знімається в рекламі, пише Скуки.нет.
Зріст Заррінг, яка стверджує, що в її роду у всіх жінок були пишні форми завдяки німецькому корінню, - 165 см, обвід грудей - 117 см, вага - 63 кг (самі лише груди важать 7 кг).
Пишногруда дівчина запевняє, що любить смачно поїсти, не відмовляє собі в солодкому, але при цьому не курить і не п'є, навіть попри те, що не раз ставала обличчям популярних фестивалів пива, зокрема й Октоберфесту в Москві.
Незважаючи на те, що власниця найбільших грудей пишається своїми природними формами, все ж намагається відвідувати спортзал для того, щоб її сідниці не поступались красивим і пружним грудям, і зізнається, що не любить підвищеної уваги до свого бюсту, надто коли на груди починають заглядатися випадкові перехожі на вулиці й навіть коментувати її фігуру.
Зазначимо, що найбільші в Європі силіконові груди належать німкені Бішайн, яка знімається у фільмах для дорослих. Вага цього "силіконового щастя" сягає майже 25 кілограмів, і можна тільки здогадуватися, яких зусиль докладає жінка, щоб носити своє силіконове багатство.
Раніше повідомлялось, що жінка, яка позбулася найбільших у світі грудей, збирається знову повернути собі цей титул. При цьому володарка рекордного розміру ризикує померти. До екстреної операції модель Шейла Херші мала 38-й розмір грудей (38MMM). Імплантанти прославили її на весь світ, але одночасно призвели до хвороби. Дівчину мало не загубила стафілококова інфекція, яка потрапила у груди.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1217 | Додав: admin | Теги: москвичка, натуральні груди, важать 7 кг
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ