Вт, 2024-04-16, 18:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Грудень » 28 » У неділю опозиція кличе українців на шосте Народне віче. ВІДЕО
13:20
У неділю опозиція кличе українців на шосте Народне віче. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
В Україні з 21 листопада тривають акції протесту, викликані відмовою уряду підписати угоду про асоціацію з Євросоюзом, наймасовіша акція безперервно проходить у Києві. У зв'язку з останнім інцидентом з побиттям журналістки Тетяни Чорновол опозиція закликає українців 29 грудня о 12:00 вийти на Майдан на знак солідарності і проти терору.

13:43. Екс-міністра МВС Юрія Луценка облили зеленкою в Харкові на Євромайдані.

13:39. Слідчі МВС допитали п'ятого підозрюваного у справі про напад на Тетяну Чорновол, який зізнався, що особисто бив журналістку.

12:59. Автомайдан відправляється пікетувати будинок генпрокурора Віктора Пшонки.

11:20. Вранці на Майдані Незалежності зібралося близько 2 тисяч протестувальників.

10:54. Активісти Майдану планують сьогодні прикрасити міст Патона в Києві.

10:03. Ранок на Майдані почався з традиційної молитви. Кількість протестуючих збільшується. Люди чекають координаторів для того, щоб почути від них план подальших дій.

8:49. У Головному слідчому управлінні МВС у справі про побиття Тетяни Чорновол допитали народних депутатів - Миколи Княжицького і Давида Жванію.

8:00. Стало відомо, що 79-річний Олексій Шова з райцентру Сторожинець Чернівецької області в районному штабі "Батьківщини" залишив 8 тисяч гривень на потреби Євромайдана.

7:57. Чергова ніч на Майдані пройшла спокійно.

7:55. Учасники автомайдану мають намір у суботу, 28 грудня, поїхати до будинку одного з високопоставлених чиновників, який фігурує в журналістських розслідуваннях Тетяни Чорновол.

1:43. Влада використовує правоохоронні органи країни в політичній боротьбі з потенційними конкурентами на наступних президентських виборах, заявив народний депутат фракції УДАР Валерій Карпунцов в ефірі Громадського ТБ, коментуючи заяву начальника головного слідчого управління МВС Миколи Чінчіна щодо нібито причетності братів Кличків та представників партії УДАР до злочинних угрупувань.

1:23. У п'ятницю, 27 грудня, в центрі Дніпропетровська біля офісу громадської організації "Євромайдан. Днепроперопетровск" о 21.15 невідомі розбили скло в машині організатора Євромайдана Івана Маркевича. Керівник ГО "Євромайдан. Дніпропетровськ" Віктор Романенко пов'язує даний злочин, проти активіста Євромайдана, з активізацією пікетів біля будівель ГУ МВС у Дніпропетровській області та прокуратури, які пройшли в четвер і п'ятницю - 26 і 27 грудня.

1:15. Опубліковано відеозапис розповіді фактичного власника Porsche Сергія Котенка в залі суду про те, як його автомобіль невідомі використовували для погоні за журналісткою Тетяною Чорновол.

00:33. У п'ятницю, 27 грудня, одеський центр громадської організації "Всеукраїнське об'єднання "Майдан" провів пікетування будівлі батальйону міліції особливого призначення "Беркут" ГУМВС України в Одеській області. Учасники акції вимагали від голови місцевого "​​Беркута" оприлюднити список осіб, які брали участь у побитті мирних демонстрантів в Києві, провести службове розслідування і покарати причетних до побиття мирних демонстрантів осіб за фактом перевищення службових повноважень; визнати провину перед українським народом і публічно відмовитися від виконання подібних злочинних наказів надалі.

00:27. У суботу, 28 грудня, в Луганську збирається народне Віче на підтримку Євромайдана. Про це повідомили в штабі національного опору Луганська. "28 грудня о 12.00 біля пам'ятника Т.Г.Шевченка в парку героїв ВВВ відбудеться народне Віче на підтримку Євромайдана", - йдеться в повідомленні.

00:21, 28 грудня. Чоловік Тетяни Чорновол Микола Березовий заявив, що оточення журналістки допускає, що до її побиття причетний хтось із осіб-фігурантів її журналістських розслідувань. "Вказати зараз, що це хтось - Пшонка, Захарченко, Медведчук або Янукович - на кого з них не подумай, не помилишся. Це якраз найбільша біда. Хто саме з них є замовником? Може, якісь треті особи, знову-таки, з високопосадовців, фігуранти Тетяниних розслідувань. Ми до того схиляємося, що це однозначно хтось з фігурантів її розслідувань", - зазначив він.

23:25, 27 грудня. Виконання українського гімну в новорічну ніч на київському Майдані Незалежності буде претендувати на включення до книги рекордів Гіннесса. Прес-служба співачки та активістки Майдану Руслани Лижичко повідомляє, що за 10 хвилин до Нового року всі присутні на Майдані одночасно хором виконають Гімн України.

Опозиція закликає українців вийти на недільне віче "Солідарність проти терору"

Лідери опозиційних фракцій Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок закликають українців прийти на Народне Віче о 12.00 у неділю, 29 грудня, передає прес-служба опозиційних партій.

Віче традиційно відбудеться на Майдані Незалежності в Києві і цієї неділі пройде під гаслом "Солідарність проти терору".

"Ми закликаємо всіх, кому небайдужа доля нашої країни, залишити всі свої справи та вийти на Майдан Незалежності у неділю о 12.00. Народ вільної країни не може миритися зі звірячою поведінкою банди при владі, яка по всій країні по одному відловлює активістів Майдану, псує їх автомобілі, залякує, б’є", - йдеться в заяві трьох лідерів.

"Жахливий випадок Тетяни Чорновол не залишає сумнівів: цю владу треба негайно зупиняти. Українці, виходьмо разом на Майдан, щоб продемонструвати нашу солідарність у боротьбі з терором, який розгорнуто проти активістів", - закликали опозиціонери.

Нагадаємо, вночі 25 грудня невідомі жорстоко побили журналістку, активістку Євромайдана Тетяну Чорновол.

Міліція вже відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство). Опозиція вважає напад замахом на вбивство.

Затримано п'ятьох підозрюваних у справі про побиття Чорновол.

Триває слідство.

За матеріалами LIGA.net.

Лідери опозиційних фракцій Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок закликають українців прийти о 12.00 у неділю, 29 грудня, на шосте Народне віче.
Зібрання відбудеться традиційно на Майдані Незалежності в Києві й цього разу пройде під гаслом «Солідарність проти терору», повідомляє офіційний портал фракції «Батьківщина».

«Ми закликаємо всіх, кому небайдужа доля нашої країни, залишити всі свої справи та вийти на Майдан Незалежності у неділю о 12.00. Народ вільної країни не може миритися з владою, яка по всій країні переслідує активістів „євромайдану", псує їх автомобілі, залякує та б’є», — зазначено в заяві.

Як повідомляв «Ракурс», після недільного Народного віче опозиція планує провести «автомайдан» під «Межигір’ям».



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1097 | Додав: adminA | Теги: шосте Народне віче, Опозиція.ВІДЕО, українців
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ