Чт, 2024-04-25, 09:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 2 » У ПФ запевняють, що скасування "великих пенсій" не приведе до значної економії коштів
09:13
У ПФ запевняють, що скасування "великих пенсій" не приведе до значної економії коштів
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Скасування так званих "великих пенсій" не приведе до значної економії коштів Пенсійного фонду. Про це на брифінгу заявив журналістам голова правління Пенсійного фонду Борис Зайчук.

За словами Борис Зайчука, питання "великих пенсій" є інструментом маніпуляції громадською свідомістю, повідомляє "Урядовий портал".

"На сьогодні є багато розмов про великі пенсії, про те, хто їх отримує, називають прізвища. Але я не хотів би, щоб людьми маніпулювали і вводили їх в оману", - зазначив голова правління ПФУ.

Як зазначив Зайчук, в Україні кількість пенсіонерів, які отримують великі пенсії, є незначною, тому за умови їх скасування економії коштів не буде.

"Є Герої Радянського Союзу, Герої України, кавалери орденів - їх десь близько тисячі. Маємо десь під тисячу депутатів. Маємо категорію людей, які, наприклад, є льотчиками-випробувачами. Але їх, знову ж таки, не дуже багато", - наголосив Зайчук.

Як повідомлялося, дефіцит Пенсійного фонду в 2010 році, за уточненими даними, становив 34,4 млрд грн, повідомив віце-прем'єр, міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко.

"Останні уточнені дані у нас були, що витратна частина Пенсійного фонду становила 191,5 млрд грн, і, за остаточними підрахунками, ми отримали 34,4 млрд грн дефіциту", - сказав він.

Уряд у липні минулого року ухвалив бюджет Пенсійного фонду на 2010 рік з дефіцитом у розмірі 26,596 млрд грн і сукупними витратами на рівні 192,282 млрд грн.

Наприкінці грудня 2010 року віце-прем'єр Тігіпко прогнозував, що уряд розраховує ліквідовувати дефіцит Пенсійного фонду в 2013-му або 2014 році, проте потім він припустив, що це можна зробити і до 2012 року. Тоді ж віце-прем'єр повідомив, що в 2009 році бюджет Пенсійного фонду становив 30 млрд грн, в 2010-му - знизився до 26,6 млрд грн.

Зазначимо, що Верховна Рада ухвалила власний кошторис на 2011 рік у розмірі 980 мільйонів гривень. "Там є невеличке збільшення (у порівнянні з минулим роком) – приблизно 70 мільйонів – але це відповідно до індексу інфляції", - сказав голови регламентного комітету Володимир Макеєнко.

Також повідомлялося, що депутати витратять сім мільйонів на перельоти і два мільйони - на телефонні переговори. Також Держуправління справами закупило бензину та шин на 10 млн грн.

Раніше повідомлялося, що витрати на ключові органи влади в 2011 році можуть стати одними з найвищих за останні роки. На діяльність президента, Верховної Ради й уряду в 2011 році в цілому буде надано 2,44 млрд грн. Більше грошей на свою роботу ключові органи влади отримували тільки в докризовому 2007-му - 2,52 млрд грн.

28 грудня президент Віктор Янукович підписав Державний бюджет на 2011 рік. Як зазначалося, пріоритетами бюджету на цей рік є фінансування вертикалі влади, силовиків та забезпечення елітного відпочинку для можновладців.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 862 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ