Вт, 2024-04-23, 09:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 11 » У подарунок на Різдво унікальний спорткар від Mercedes-Benz і суперкар від McLaren
11:36
У подарунок на Різдво унікальний спорткар від Mercedes-Benz і суперкар від McLaren
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Компанія Mercedes-Benz і ательє AMG випускають чергову ювілейну спецверсію спорткара, присвячену 45-му дню народження підприємства з Аффальтербаха. Цього разу підставою для особливого виконання став SLS AMG GT3 - суперкарів у версії 45th Anniversary буде випущено тільки п'ять.

Mercedes-Benz SLS AMG GT3 вважається спортивним флагманом ательє AMG. Гоночний варіант суперкара вирізняється іншим обвісом, полегшеним кузовом, каркасом безпеки, що настроюється, двохважельною підвіскою і потужнішим двигуном, чия віддача збільшена до 608 к.с. На прискорення до 100 км/год він витрачає 3,7 секунди, повідомляють auto.vesti.ru.

Разом з цифрою 45 кожен з п'яти планованих представників особливої серії отримає унікальний колір забарвлення кузова - матовий темно-сірий, особливі колісні диски кольору графіту, карбонову обробку інтер'єру і каркас, пофарбований у колір кузова. Що стосується самого кузова, то багато деталей замінено на карбонові: у списку значаться двері, крила, капот, кришка багажника і антикрило.

Силовий агрегат змін не зазнавав, але і вищепереліченого німцям вистачило, щоб встановити на SLS AMG GT3 45th Anniversary стартову ціну в 446 250 євро.

Зазначимо також, що раніше повідомлялося про випуск ювілейної модифікації родстера SL 65 AMG, яка коштує в півтора разу дешевше - 272 034 євро.

Восени 2012 року закінчиться випуск Mercedes-Benz SLS AMG - замість них з'являться Mercedes-Benz SLS AMG GT. Нова назва обґрунтована тим, що штутгартський автовиробник допрацював свій суперкар так, як це зазвичай роблять тюнінгові компанії, і замінить ними поточне покоління.

Американці розкуплять суперкари McLaren на Різдво

Дванадцять відкритих суперкарів McLaren MP4-12C Spider буде продано через елітний різдвяний каталог відомого американського універмагу Neiman Marcus.

Спецверсія суперкара для Neiman Marcus буде пофарбована в червоний колір під назвою Volcano Red і оснащена 3,8-літровим восьмициліндровим твін-турбодвигуном. Мотор, що розвиває 625 кінських сил і 600 Нм крутного моменту, агрегатується із семиступінчастою коробкою передач з двома зчепленнями. Першу "сотню" спайдер набирає за 3,1 секунди. Максимальна швидкість - 328 кілометрів на годину, пише motor.ru.

В ціну "Макларена" також входить переліт бізнес-класом до Великобританії, відвідування технологічного центру автовиробника і вечеря з керівником компанії Роном Деннісом.

Вартість спецверсії McLaren MP4-12C Spider - 354 тисячі доларів. Замовлення на модель Neiman Marcus почне приймати 24 жовтня.

Торік через різдвяний каталог універмагу було продано десять суперкарів Ferrari FF, а до цього - кабріолети Chevrolet Camaro, які були розкуплені всього за три хвилини, а також Dodge Viper і Lexus IS-F.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 976 | Додав: adminA | Теги: спорткар від Mercedes-Benz і суперк
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ