Чт, 2024-04-25, 11:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 27 » У США через ураган "Айрін" скасовано близько семи тисяч авіарейсів. ВІДЕО
14:37
У США через ураган "Айрін" скасовано близько семи тисяч авіарейсів. ВІДЕО
Інші останні Катастрофи та природні катаклізми на сайті holosUA.com/
 

Кількість скасованих авіарейсів, у зв'язку з наближенням до східного узбережжя США урагану "Айрін", сягнула 7 тисяч.

Очікується, що більшість авіакомпаній повністю припинять свою роботу в цю неділю, коли епіцентр шторму буде знаходитися в регіоні Вашингтона та Нью-Йорка, передає РИА "Новости".

Ще в п'ятницю більшість перевізників та аеропортів східного узбережжя США працювали в звичайному режимі. На сьогодні більшість рейсів поки також залишаються підтвердженими.

Проте вже зараз, коли ураган ще тільки наближається до території США, більшість авіакомпаній заявляють, що цієї неділі на 24 години припинять свою роботу у Вашингтоні та Нью-Йорку.

За словами їхніх представників, "ситуація є складною вже зараз, так що, коли шторм підійде ближче, відправляти і приймати літаки стане неможливо".

Фахівці відзначають, що численні скасування та перенесення рейсів можуть дестабілізувати авіасполучення на найбільш завантаженому перельотами північному сході країни.

Очікується, що не всі пасажири зможуть вилетіти навіть на початку наступного тижня. Крім того, складна ситуація в аеропортах Вашингтона та Нью-Йорка обов'язково ускладнить прийом міжнародних рейсів.

Наближення урагану "Айрін" вносить корективи і в розклад руху наземного транспорту. Керівництво залізничної компанії Amtrack в п'ятницю, 26 серпня, заявило, що почне скасовувати потяги на північно-східному напрямку вже в суботу.

У неділю ж сполучення на ділянці між містами Вашингтон, Нью-Йорк і Бостон здійснюватися не буде.

Ураган "Айрін", який рухається уздовж Східного узбережжя США може досягти історичних масштабів, згідно з даними, які є у американських метеорологів. З таким попередженням на адресу співгромадян, які проживають на Атлантичному узбережжі США, виступив в п'ятницю президент Барак Обама .

Ураган третьої категорії небезпеки за шкалою Саффіра-Сімпсона "Айрін" вже пройшов через територію Багамських островів, Куби, Гаїті, Пуерто-Ріко, Домініканської Республіки, у якій забрав життя 5 осіб.

Два мільйони американців отримали наказ залишити свої будинки

Щонайменше 2,3 млн. жителів Східного узбережжя США будуть найближчим часом евакуйовані у зв`язку з наближенням урагану "Айрин".

Як передає ІТАР-ТАСС, зокрема, наказ покинути свої будинки одержали близько 1 млн. осіб у штаті Нью-Джерсі, 315 тис - в Мериленді, 200 тис - у Вірджинії і 100 тис - в Делавері. У Північній Кароліні, яка першою зустріне удар стихії вже у найближчі години, евакуювалися 300 тис жителів.

"Схоже, за всю історію США це найбільша кількість жителів, які опинилися в небезпеці через проходження урагану", - заявив професор Державного університету Флориди Джей Бейкер. Загалом, за оцінками Центру спостереження за ураганами, наслідки проходження "Айрин" відчують на собі близько 65 млн. людей. Очікуються штормові вітри і випадання 10 см опадів.

У Нью-Йорку, над яким надзвичайно потужний циклон може пройти вже в неділю, наказ евакуюватися дістали більш як 270 тис. жителів прибережних районів. Місто може повністю завмерти перед ударом стихії.

Зазвичай багатолюдні парки і пляжі майже порожні, а магазини, навпаки, заповнені людьми, які прагнуть купити питну воду, консерви і батарейки - найбільш ходові товари в ці дні.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Катастрофи та природні катаклізми | Переглядів: 957 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ