Пт, 2024-04-26, 05:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 5 » У Тернопільській облраді досі відмовляються реєструвати депутатів
11:57
У Тернопільській облраді досі відмовляються реєструвати депутатів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда заявляє, що після запланованої на завтра "бюджетної" сесії не скликатиме інші сесії облради, доки обласна територіальна виборча комісія не введе до складу ради 14 нових депутатів від Всеукраїнського об’єднання "Свобода", повідомляє УНІАН.

Зокрема Кайда зауважив, що його однопартійці з ВО "Свобода", "на відміну від трьох фракцій, які сьогодні зірвали "бюджетну" сесію, не використовували цю сесію для того, щоб домогтися введення своїх депутатів".

"Але після цієї сесії ми поставимо ультиматум, і не відбудеться жодної сесії – ні чергової, ні позачергової, доки ТВК, підконтрольна, я так підозрюю, Партії регіонів, не почне працювати і не введе трьох нових депутатів від "Єдиного Центру", по одному – від УНП та Партії регіонів і 14 від "Свободи", – заявив Кайда.

Зазначимо, що у грудні 2010 року Кайда звинуватив обласну територіальну виборчу комісію у небажанні зареєструвати нових депутатів замість тих, які стали депутатами інших рад після виборів до місцевих рад. Про бездіяльність ТВК він також повідомив Центральну виборчу комісію з проханням навести порядок в обласній ТВК.

Раніше, 4 грудня також не відбулася "бюджетна" сесія Тернопільської облради. Сесію було зірвано, після того як уповноважена фракції Партії регіонів Ярослава П’яла виступила з вимогою виключити з порядку денного два питання: про звернення Тернопільської облради до керівництва держави з приводу політичних репресій в Україні та про звернення з приводу обмежень культурних та національних прав українців у Російській Федерації.

Оскільки депутати не підтримали цієї пропозиції, представники провладного депутатського об’єднання "Стабільність та порядок" не голосували за схвалення порядку денного в цілому, і після цього голова облради закрив сесію.

Нагадаємо, що після місцевих виборів голова Тернопільської облради Кайда заявив про те, що провладна партія застосовує брудні технології під час перерахунку голосів до Тернопільської міськради.

Також тоді повідомлялося, що партія ВО "Свобода" отримала 11 мандатів у Тернопільській міській раді за партійними списками, Партія регіонів - 6, "Наша Україна" - 3, "Фронт змін" - 3, Українська партія - 2, "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "- 2," За Україну!" - 2, Українська народна партія - 1 мандат. Відзначимо також, що за результатами місцевих виборів висунутий партією ВО "Свобода" Сергій Надал переміг на виборах мера Тернополя.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 849 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ