Вт, 2024-04-23, 22:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 18 » У зоні АТО за добу не постраждав жоден український військовий. ВІДЕО
15:50
У зоні АТО за добу не постраждав жоден український військовий. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Жоден військовослужбовець Збройних сил України не був поранений у зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу, повідомив спікер Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув і не постраждав", - сказав він на брифінгу в Києві в середу.

Мотузяник поінформував, що на луганському напрямку майже всі ворожі обстріли припали на Станично-Луганський і Попаснянський райони. У Троїцькому відбулося п’ять короткочасних мінометних обстрілів, а також низка дрібніших провокацій із боку НЗФ. Противник також неодноразово відкривав вогонь по району потенційного розведення сил і засобів у Станиці Луганській. У Золотому, Новоолександрівці та Новозванівці відбулося кілька перестрілок між бойовиками та силами АТО. Загалом за минулу добу на луганському напрямку зафіксовано 19 ворожих обстрілів, зокрема шість - із важкого озброєння.

На донецькому напрямку в авдіївській промзоні вчора було три великі перестрілки між силами АТО і противником, кожна тривала близько двох годин. Також бойовики здійснили потужні обстріли наших позицій у Зайцевому, Троїцькому та в донецькому аеропорту. Важке озброєння противник не застосовував. На Світлодарській дузі та в Новолуганському вчора було тихо. Загалом за минулу добу на донецькому напрямку вчора сталося дев’ять ворожих обстрілів.

На маріупольському напрямку обстановка незмінна. Учора зафіксовано 33 ворожих обстріли, зокрема п’ять мінометних. Бойовики порушують режим тиші і вдень, і вночі. Основні гарячі точки - Красногорівка, Мар’їнка, Водяне, Широкине.

Зазначимо, за минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 61 раз відкривали вогонь, втрат серед українських військовослужбовців немає. На Маріупольському напрямку з 82-мм мінометів російсько-окупаційні війська вели вогонь по Чермалику, Водяному і Широкиному. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики били по Лебединському, Талаківці, Красногорівці, Водяному, Широкиному і Гнутовому, з озброєння БМП - по Березовому. По Широкиному вогонь вів снайпер.

Ватажки "ДНР" приховують втрати, звільняючи заднім числом - розвідка

Військовослужбовці російсько-окупаційних військ на Донбасі відмовляються виконувати накази командування через незадовільне матеріальне забезпечення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Військовослужбовці 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1-го (Донецьк) АК ЗС РФ відмовляються виконувати накази командування, мотивуючи свою поведінку незадовільним матеріальним забезпеченням та залученням до робіт, не пов'язаних із виконанням бойових завдань", - йдеться у повідомленні.

У ГУР зазначають, що невдоволення бойовиків викликало і незаконне звільнення військовослужбовців за добу до загибелі.

"Серед військовослужбовців 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1-го АК ЗС РФ поширюється невдоволення діями командування щодо приховування фактів бойових втрат та оформлення документів про звільнення військовослужбовців за добу до загибелі", - повідомляє розвідка.

Раніше повідомлялось, що у військових з'єднаннях і частинах ЗС Росії на Донбасі збільшилася кількість небойових втрат. "16 січня у 1-му мотострілецькому батальйоні 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти в результаті сутички із застосуванням зброї між військовослужбовцями ЗС РФ та контрактниками з числа місцевого населення трьох військовослужбовців вбито та ще дев’ятьох поранено", - йдеться у повідомленні.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 694 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, Доба, українські військові
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ