Пт, 2024-04-26, 19:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 21 » "УДАР" опозиція викриває у "жонглюванні" соцданними
10:36
"УДАР" опозиція викриває у "жонглюванні" соцданними
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Дані "праймеріз" від "УДАРу", які були використані для ультиматуму Об'єднаної Опозиції про зняття кандидатів 15 жовтня, не грунтуються на паралельних дослідженнях соціологічних компаній. Про це свідчить відповідь компанії центру СМД "Соціс" на лист кандидатів у депутати від ОО "Батьківщина" Сергія Терьохіна, Ксенії Ляпіної, Олександра Чорноволенка - і Олександра Бригинця -, повідомляє УНIАН з посиланням на заяву київського представництва ВО "Батьківщина".

Так, у зверненні до 6-ти компаній, які брали участь у замовленні від партії "УДАР", депутати від опозиції просили роз'яснень з приводу оприлюднених результатів соціологічного опитування, що стосується рейтингу окремих мажоритарних депутатів, а також відомостей щодо порядку розрахунку розміру похибки кінцевого результату. Згідно з рейтингами "УДАРу", тільки в двох столичних округах перевагу над "УДАРом" мав кандидат від "Батьківщини".

За даними "Батьківщини", "Социс" відповів, що проводив дослідження в 15-ти виборчих округах, але у жодному з округів Києва компанія досліджень не проводила.

"Також ми дізналися, що в дослідженнях брали участь 8 різних соцінститутів, які не робили паралельних досліджень. Судячи з відповіді, кожна компанія зробила свій шматок роботи, після чого вже функціонери з "УДАРу" звели їх в єдиний рейтинг", - заявили депутати від Об'єднаної опозиції.

Вони переконані в тому, що "УДАР" надав всій Україні недостовірну інформацію щодо компаній, які нібито проводили соціологічні дослідження. "Більш того, якщо недостовірною є навіть інформація про кількість і склад учасників дослідження, немає жодних відомостей про вибірку, похибки і час проведення досліджень", - додали опозиціонери.

"Ми стверджуємо, що вся інформація, подана "УДАРом", не відповідає дійсності і була брудним політичним трюком, спрямованим на зняття кандидатів від Об'єднаної опозиції. Для нас неприйнятні такі способи політичної боротьби. Ми вважаємо неправильним використовувати соціологію як спосіб розправи з конкурентами, а також спроби ухилитися від чесної боротьби шляхом підробки результатів досліджень" - заявляють кандидати від опозиції.

У свою чергу Київський штаб Об'єднаної опозиції звертається до партії "УДАР" з вимогою надати повні та достовірні результати досліджень із зазначенням того, ким, коли і яким чином вони були проведені.

Як повідомлялося, Об'єднана опозиція "Батьківщина" зняла в Києві на користь партії "УДАР" тільки одного свого кандидата-мажоритарника - Юрія Ганущака (округ № 214).

Інші кандидати від Об'єднаної опозиції в Києві, незважаючи на настійну вимогу "УДАРу" про зняття з реєстрації, продовжують балотуватися. Це, зокрема, Ксенія Ляпіна, Сергій Терьохін, Дмитро Андрієвський - та Олександр Бригинець.

Кличко не збирається домовлятися з "Батьківщиною" до виборів

Партія "УДАР" у новій Верховній Раді готова співпрацювати з Об'єднаною опозицією "Батьківщина" та іншими політичними силами, які виступають за демократичний розвиток, але після виборів, а не до них. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

"Спочатку ми повинні виграти парламентські вибори, захистити наш результат, а вже потім формувати коаліцію. Я вважаю, що не можна святкувати перемогу до бою", - сказав Кличко журналістам у Запоріжжі, передає ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу партії.

За словами Кличка, "УДАР" - європейська партія, яка діятиме "за європейськими нормами".

Також Кличко відзначив, що у нього викликають посмішку заяви політичних опонентів та окремих колег по опозиції, що він чогось чи когось боїться. "Це нагадує мені ті ж заяви, які я чую від своїх опонентів у спорті. Напевно, хтось надивився спортивних прес-конференцій моїх суперників і діє за тим же принципом. Але слід враховувати те, що відбувається потім. Бо після заяв про те, що я когось боюсь, все закінчується не зовсім добре для тих, хто таке заявляє", - сказав політик, який є також відомим боксером.

Він висловив сподівання, що суперечності з опозицією вдасться усунути, і закликав партнерів до прозорої, а не "підкилимної" політиці. "Нашим колегам пора відмовитися від підходу "старшого брата" щодо "УДАРу". Наша партія давно виросла і наростила м'язи. Сьогодні ми є головною альтернативою і головним опонентом Партії регіонів. І тому пропонуємо всім об'єднатися, щоб відсторонити "регіони" і КПУ від влади, а не витрачати дорогоцінний час і сили на взаємознищення", - сказав Кличко.

Нагадаємо, 19 жовтня ВО "Батьківщина" та "Свобода" підписали угоду про формування коаліції в новій Раді. Партія "УДАР" залишається осторонь від цього процесу.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 964 | Додав: adminA | Теги: удар, жонглюванні соцданними, опозиці
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ