Пт, 2024-03-29, 17:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 8 » Україна має повний цикл виробництва ракет - Турчинов
11:16
Україна має повний цикл виробництва ракет - Турчинов
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

  Ракетна програма України на сьогоднішній день включає повний цикл виробництва. Про це розповів голова Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, передає Lb.ua.

"Ми сьогодні почали виробляти українські ракети, всі складові елементи яких виробляються також в Україні. Не багато країн мають повний цикл такого виробництва! Останні випробування показали не просто високу якість наших ракет, а й те, що вони кращі за російські аналоги. Це важливо. Виробництво ракети - це не тільки розробка корпусу, бойової частини, пускової установки і системи управління, це ще і тверде ракетне паливо. Його виробляють лічені країни", - зазначив Турчинов.

Водночас з метою безпеки голова РНБО не став розповідати, де саме, як давно ракетне паливо виробляється в Україні.

"Наша ракетна програма включає повний цикл виробництва. Це - колосальна робота, проведена нашими вченими, конструкторами, інженерами. Сьогодні ми відновлюємо втрачені позиції України, як держави, що володіє сучасними ракетними технологіями. При цьому - це не тільки військова тематика, але і мирний космос", - розповів Турчинов.

"Ми повинні себе захистити. Якщо ми не можемо зробити це в кількісному показнику, значить, повинні - в якісному. Наша зброя має перевершувати те, чим нам загрожує ворог. І в цьому плані належить створити ще дуже і дуже багато. Нас позбавили потужного ядерного потенціалу - третього в світі (!) - в обмін на фіктивні гарантії безпеки, які нічим і ніким не підтверджені. У нас немає іншого виходу, як захищати себе самим. А без сучасної, нової, якісної зброї це практично неможливо", - резюмував голова РНБО.

Як повідомлялося, нещодавно Конструкторське бюро "Луч" оприлюднило відео успішного випробування нової керованої ракети українського виробництва. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов зазначав: "На відміну від російських аналогів, українські ракети - керовані, і саме тому ефективніше і точніше вражають цілі, що було доведено під час випробувань".

Військовий експерт Сергій Згурець висловив думку, що дальність дії комплексу вже в найближчій перспективі дозволяє розглядати його як заміну ОТРК "Точка". При цьому точність попадання, зазначив він, на порядок вище, ніж у "Точки".

Раніше повідомлялося, що 27 квітня президент Петро Порошенко повідомив про істотні успіхи і досягнення вітчизняного військово-промислового комплексу. За словами Порошенка, на завершальній стадії знаходяться роботи по створенню сучасних комплексів управління, модернізації систем залпового вогню та інші проекти.

"Істотним досягненням є успішно проведені в березні цього року перші випробування вітчизняного високоточного снаряда "Вільха". Це снаряд до реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) "Смерч" і ці успішні випробування дають впевненість у позитивному результаті його розробки", - констатував голова держави.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 831 | Додав: adminA | Теги: Україна, Турчинов, повний цикл виробництва ракет
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ