Чт, 2024-03-28, 23:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Головна » 2009 » Листопад » 19 » Україна не їде в Африку на ЧС-2010. Греки "б'ють" збірну в Донецьку - Україна - Греція 1-0 ВІДЕО
00:06
Україна не їде в Африку на ЧС-2010. Греки "б'ють" збірну в Донецьку - Україна - Греція 1-0 ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Тільки що в Донецьку, на "Донбас Арені" завершився поєдинок у відповідь раунду плей-офф до чемпіонату світу 2010 року, в якому національна команда України приймала збірну Греції. Підопічні Олексія Михайличенка провалили матч, віддавши путівки на головний футбольний турнір планети суперникові.

Україна - Греція 0:1

Гол: Салпінгідіс, 31

Україна: Пятов, Кобін, Кучер, Хачеріді, Ракицький, Михалик (Гай, 65), Тимощук, Алієв (Селезньов, 56), Ярмоленко (Гусєв, 68), Мілєвський, Шевченко

Греція: Цорвас, Папастатопулос (Пляйцикас, 29), Морас, Кіріякос, Вінтра, Кацураніс, Карагуніс, Спіропулос, Салпінгідіс, Самарас (Гекас, 62), Харістеас (Циоліс, 70)


Після оголошення результатів жеребкування стикових матчів до ЧС-2010, в результаті чого Україні дістався найслабкіший по рейтингу суперник зі всіх можливих - збірна Греції, все вітчизняне футбольне співтовариство не приховувало свого задоволення. Ще б пак, адже греки хоч і є чемпіонами Європи 2004 року, але французи, португальці і росіяни, як потенційні суперники, явно виглядали небезпечнішими.

Одним словом, ситуація дуже нагадувала плей-офф до Євро-2000, коли Україні дісталася Словенія. Чомусь вважалося, що це везіння і жовто-сині без особливих проблем повинні пробитися у фінальну частину змагань.

Після афінського поєдинку з греками, який завершився 0:0, вважалося, що найважче вже позаду. Упевненість в результаті додавали і всезнаючі букмекери, які записали України у фаворити протистояння.

На ділі ж вийшло гнітюче видовище. На полі була збірна, гравці якої порою на 5 метрів не могли віддати точно в ноги партнерові м'яч, не могли обробити його без відскоку на декілька метрів, а в рідкісних небезпечних моментах біля воріт суперника замість удару по воротах просто не попадали по м'ячу.

Про якийсь малюнок гри збірної України вже давно говорити не доводиться: там грають так, як в клубах навчили, і "по ситуації".

З іншого боку була команда футболістів, які чітко розуміли що і кому на полі робити. Греки наочно продемонстрували що таке насправді контратака, що таке надійний захист і як треба вичавлювати з мінімуму максимум: два моменти - один гол.

Так, шанси України на вихід з кваліфікаційної групи 6, маючи таких суперників як Англія і Хорватія, спочатку багатьма розцінювалися нульовими. Але ж і мета - вихід з групи - перед командою ставиться з самого початку.

Залишається тільки сподіватися, що ця поразка спричинить за собою зміни. Наприклад, на тренерському містку. Хочеться бачити кваліфікованого тренера, що сформувався, який чітко знає як зробити команду і прищепити їй свій власний стиль, а не чергового "молодого та перспективного".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1391 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ