Сб, 2024-04-20, 09:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 16 » Україна обіцяє провести "Євробачення" на високому рівні. ВІДЕО
20:03
Україна обіцяє провести "Євробачення" на високому рівні. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Україна повинна гідно провести пісенний конкурс "Євробачення" в 2017 році, заявив перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів.

"Джамала зробила на "Євробаченні" те, що не зробили ми публічно, але вся наша робота збалансована тим, що ми повинні забезпечити гідне проведення "Євробачення" в Україні. Ми вміємо це робити", - сказав Кубів на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту в понеділок, 16 травня, передає "Інтерфакс-Україна".

Перший віце-прем'єр запевнив, що "Євробачення" в наступному році в Україні буде проведено на високому рівні. "Перш за все, ця перемога - наша відповідальність за мир, за правду і історію, а також відповідальність, яку ми повинні в парламенті і уряді зробити законодавчими актами, які повинні бути прийняті", - сказав Кубів.

Він нагадав, що в України є досвід проведення Євро-2012, який може бути використаний при підготовці до "Євробачення-2017".

Голова Верховної Ради Андрій Парубій і керівник парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак на погоджувальній раді висловили своє захоплення перемогою української співачки Джамали на пісенному конкурсі "Євробачення 2016", який проходив у Стокгольмі (Швеція) в суботу.

"Нас почула і Європа, і весь світ. Голосом нашої країни - Закарпаттям, українського Донбасу, голосом кримськотатарського народу, голосом нашого народу, який зараз опинився в полоні загарбника - на весь світ говорила наша виконавиця", - сказав Бурбак.

"Це була важлива перемога, і я від імені Верховної Ради України вітаю співачку і її команду з цією перемогою. Нам дуже важливі сьогодні перемоги, і ця перемога, думаю, як і для мільйонів українців, - дуже хороший позитивний сигнал", - сказав Парубій.

Уже 5 українських міст хочуть провести "Євробачення"

Про готовність прийняти конкурс наступного року вже заявили мери Києва, Херсона, Одеси, Львова та Дніпропетровська.

Мер Києва Віталій Кличко написав у Facebook, що Київ готовий до проведення "Євробачення".

"Дискусії щодо інших міст не мають під собою підстав, оскільки Київ - найбільш підготовлене місто для проведення таких значущих заходів. Упевнений, що те завдання, яке є, - організація конкурсу, забезпечення правопорядку, інфраструктури, транспортного сполучення для гостей, - ми виконаємо на 100%", - зазначив київський міський голова.

Натомість в ефірі "112 Україна" мер Львова Андрій Садовий заявив, що, якщо буде така необхідність, місто готове провести конкурс: "Я б хотів говорити не стільки, як мер Львова, а з точки зору інтересів країни. Мені важливо, щоб рішення про місто, у якому буде проходити конкурс, було важливим із тієї точки зору, що саме ми хочемо показати. Яку Україну ми хочемо показати. Якщо буде необхідність, Львів проведе на високому рівні".

Також про готовність прийняти "Євробачення-2017" заявив міський голова Дніпропетровська Борис Філатов, зазначивши, що, незважаючи на "убогий аеропорт" чи поганий стан автомобільних доріг республіканського значення, "людина живе Мрією і Надією, а не шлунком, скепсисом і порожнечею".

Бажання прийняти конкурс, як пише "Лівий берег", висловив і мер Херсона Володимир Миколаєнко.

На думку міського голови Одеси Геннадія Труханова, південне місто цілком може прийняти конкурс: "Майданчиком, гідним проведення такого престижного конкурсу, цілком може стати наша Одеса - багатонаціональне, красиве, європейське місто з багатою історією та культурними традиціями!" - заявив Труханов.

Як повідомлялося, українська співачка Джамала з піснею "1944" перемогла в фіналі пісенного конкурсу "Євробачення 2016", який проходив у суботу в Стокгольмі (Швеція). За результатами голосування національних журі країн-учасниць "Євробачення-2016" і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали.

За правилами конкурсу, наступне "Євробачення" має пройти в країні, виконавець якої переміг в попередньому. Отже, конкурс "Євробачення-2017" выдбудеться в Україні.

Мери чотирьох обласних центрів України (Київ, Одеса, Дніпропетровськ і Львів) виявили бажання взяти в своїх містах "Євробачення-2017".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 751 | Додав: adminA | Теги: Україна, високий рівень, Євробачення
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ