Чт, 2024-04-18, 13:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Червень » 11 » Україна розгромила Вірменію у матчі Ліги націй – шоу несподіваного героя і захисників Динамо, П'ятов красиво попрощався. ВІДЕО
19:44
Україна розгромила Вірменію у матчі Ліги націй – шоу несподіваного героя і захисників Динамо, П'ятов красиво попрощався. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Україна розгромила Вірменію у матчі Ліги націй – шоу несподіваного героя і захисників Динамо, Пятов красиво попрощався.

Україна переграла Вірменію (3:0) у польському місті Лодзь в рамках 2 туру Ліги націй B1.

Рахунок і огляд матчу

Ліга націй
3 тур
Україна
3 : 0
Вірменія
16:00 11:06:2022
61’
Руслан Маліновський
77’
Олександр Караваєв
84’
Віталій Миколенко

Попри солідну перевагу в рахунку досягнути бажаного було ой як непросто. Після перемоги в Ірландії, Україна втримала перемогу над Ірландією – випадковий гол Циганкова та Лунін врятували експериментальний склад Петракова. Команда Петракова проводила перший номінально домашній поєдинок. Через армію рашистської мерзоти, яка намагається знищити нашу державу та вбити максимальну кількість українців, гра відбулася на нейтральній території у Польщі. Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Вірменія на "Футбол 24", стартував о 16:00. Наші сьогоднішні суперники зіграли уже двічі. Вдома вірмени несподівано здолали ірландців, а на виїзді без шансів поступилися Шотландії, яка й очолювала нашу групу завдяки найкращій різниці голів (2:0).

Україна – Вірменія: онлайн-трансляція матчу Ліги націй – Мудрик залишається, камбек основи, останній вихід легенди

Грубощі суперника на старті, Зінченко згадує Манчестер Сіті

Зустріч дещо затягнулася через проблеми із сіткою воріт Пятова, який анонсував останній поєдинок за національну команду. Барсегян отримав по нозі від Яремчука, який намагався зіграти у підкаті та за інерцією зачепив суперника. Той же Тігран двічі в одному моменті грубо відштовхнув Шапаренка. Довелося втручатися судді. Перша вилазка Вірменії до українських воріт на 6 хвилині. Екс-хавбек донецького Металурга Дашян гостро відкрився на фланзі, який не встиг закрити нині лівий захисник Зінченко, але прострілив у нікуди.

Чемпіон Англії виправляється майже відразу. Зінченко класно кинув на хід Мудрику до штрафного, а ось Яремчук відверто запоров ідеальний пас під розстріл, пробивши прямо у воротаря. Караваєв знайшов у 13-метровій зоні Циганкова, постріл якого заблокували, як і Сидорчука перед тим. Бабаян, який грає у чемпіонаті Данії, першим пристрілявся до наших воріт – вище. Зінченко в атаках класно насичує центральну зону, залишаючи на лівому фланзі одного Мудрика. Однак при обороні Сашка вже вдруге небезпечно відіграють простими маневрами. Добре, що Сидорчук страхує, хоча снаряд після його відбору проти активного Барсегяна, несподівано полетів поруч з нашими воротами, чого не чекав навіть Пятов.

Контрудари, які могли нас порізати

Маліновський розряджає фірмову гармату, пройшовши двох суперників. Також над воротами. Дуже мало простору в обороні Вірменії, яка захищається двома лініями по 5 і 3 гравців. Ще двоє теж глибоко відтягуються, але в будь-який момент готові вибухати в контратаках. Ось вам і задум Капарроса. Тільки-но ми відтягнули великі сили в атаку та програли підбирання, пройшла контра 4 на 4. Супернику банально не вистачило майстерності з останнім пасом, однак виглядало це дуже небезпечно. Мудрик вивів Циганкова на удар з вільної позиції, хоч і метрів з 25. Підступно полетів снаряд, Юрченко з величезними проблемами парирував.

Мудрик прямолінійно йде на трьох суперників. Після втрати вірмени легко розбивають наш пресинг, а Барсегян тягне м'яч на кілька десятків метрів. Вінгер Слована заробив штрафний, і сам же пробив. Дуже далеко було як від воріт, так і від влучання. Дуже нервово з останнім пасом і в команди Петракова. Зінченко прийняв прекрасне закидання у штрафний, а далі замість пасу на зовсім вільного Мудрика віддав правіше у боротьбу.

Контроль чий? Тривожні знаки, ілюзія домінування

Добротна триходівка. Маліновський відібрав на своїй половині, Сидорчук кинув під прохід Циганкову. Віктор знайшов простір для Мудрика, той у дотик Шапаренку. Ось тільки удар динамівця з лінії штрафного не вийшов прицільним. Ніби переважаємо у контролі м'яча (76% на 24%), ударах (6:3), стовідсоткових моментах (1:0) але по суті саму гру контролює Вірменія. Крім 1-2 моментів лівим флангом, все інше це про муки позиційної боротьби та невиправдано дальні відстані ударів. Були й легкі анонси контрнаступу від суперника. Моментами гаряче, моментами аж надто легко пропускаємо за спини.

Фактор Маліновського і Пятова

Уже не вперше бачимо такі тривожні ривочки. Камо Оганесян пробіг метрів 50 лівим флангом, але пробив/прострілив у Пятова. Маліновський після пасі Зінченка не влучив здалеку. Все ті ж у нас задуми. Дальні удари та навіси, які рідко знаходять когось з наших. Бабаян вліпив рукою в обличчя Забарного. У вірменського нападника вже є жовта, суддя пробачає. І тут же його замінив Адамян з Брюгге. Капаррос відчуває гру і там, де рветься. Невдале перехоплення натуралізованого колумбійця, Маліновський отримав трохи простору і потужно пробив. Юрченко ледь відбив перед собою, Яремчук тепер уже й добити не може, програючи боротьбу захисникові.

Циганков кинув Караваєву на хід, простріл через весь штрафний. І звісно ж, Маліновський зовсім один на підбиранні, забиває метрів з 20 у своєму стилі. Пристрілявся Руслан, з 5 спроби, але ця зброя спрацювала! Мудрик знову з великим браком на чужій половині. А далі пропускаємо легку контратаку. Сидорчук і Шапаренко пропускають в центрі поля, спокійне переведення на фланг, а далі після навісу Забарний у паніці рикошетить убік своїх воріт – Пятов вигрібає з лінії. Ніби й 0 ударів у площину воріт має Вірменія, але голкіпер Шахтаря двічі виручає після дивних дій нашої команди, яка легко пропускає доволі прості переходи суперника.

Ще 2 голи після серії замін – і знову слід Динамо

Традиційна парочка замін Петракова на 70 хвилині. Піхальонок і Довбик замінили Шапаренка та Яремчука. Караваєв грає без замін 3 матч з 4 (плюс ще один вихід на 20 хвилин) за 11 днів. І що він витворяє! Піхальонок класно помітив ривок Сашка. Той спробував знайти Мудрика, суперник відбився, але сам же динамівець блискуче з лівої викрутив у дальній. Режисери так захопилися українською хвилею на трибунах, що пропустили ідеальну діагональ Забарного через пів поля. Миколенко, який замінив Зінченка, скористався хаосом захисника з воротарем і протовхнув м'яч у сітку.

Важкий матч проти непоступливого суперника, якого довелося дотискати характером і класом виконавців. У всіх трьох голах пряму участь взяли захисники київського Динамо. Пятов прощається майже без прямих сейвів, але з парочкою крутих порятунків. Україна набрала максимальні 6 очок та очолила групу 1 другого дивізіону Ліги націй. Далі на команду Петракова чекає ще одна зустріч проти Ірландії (14 червня).

Тарас Котів


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 566 | Додав: adminA | Теги: Україна розгромила Вірменію у матчі, Пятов красиво попрощався
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ