Чт, 2024-04-25, 03:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 19 » Українці перестають вірити команді Януковича
13:56
Українці перестають вірити команді Януковича
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Експерти констатують різке падіння рівня довіри до президента Віктора Януковича та влади загалом. Про це під час прес-конференції у Києві повідомив гендиректор компанії TNS Микола Чурилов, передає УНІАН.

За його словами, найвищий рівень довіри до нової влади дослідники відзначали у квітні-травні 2010 року.

- Українці всі 20 років украй низько оцінювали економічну ситуацію в країні

Згідно з результатами дослідження, проведеного у липні 2011 року, ступінь довіри до президента знизився до -0,8%, тобто йому певною мірою довіряють близько 30% громадян України.

Показники прем’єра Миколи Азарова гірші: якщо 3-4 місяці тому відсотковий показник довіри до нього становив -0,2-0,1%, то зараз йому певною мірою довіряють на -1,1% (15-18% населення).

За словами Чурилова, водночас дослідження виявило, що серед політиків найнижчий рівень довіри має екс-президент Віктор Ющенко.

"Я думаю, за кілька тижнів чи місяців ми зможемо занести його до Книги Гіннеса: близько 85-90% населення абсолютно не довіряють цій людині", - зазначив соціолог.

Коефіцієнт довіри до Ющенка становить -1,75% і продовжує падати.

Крім того, за даними дослідження, різко впав рівень довіри до лідера партії "Сильна Україна", віце-прем`єра Сергія Тігіпка: якщо 3-4 місяці тому він міг конкурувати із Януковичем, то зараз ступінь довіри знизився.

Згідно з результатами дослідження, перше місце за рівнем довіри українців посів голова партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк: йому довіряє близько 40% населення.

Також Чурилов зазначив, що, у порівнянні з даними 2-3-місячної давнини, різко впав рівень довіри і бажання голосувати за Партію регіонів.

Українці всі 20 років украй низько оцінювали економічну ситуацію в країні

Українці за весь час незалежності вкрай низько оцінювали економічну ситуацію в країні. Про це свідчать дані опитування Інституту соціології Національної академії наук Україні, оприлюднені на прес-конференції в четвер у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

Так, в 1994 році українці оцінили стан економіки на 1,6 бала за 10-бальною шкалою.

Найвища оцінка - 3,4 бала - була в 2005 році, торік - 2,5 бала.

Також низько українці оцінюють свій матеріальний рівень життя. Найнижчим (2,5 бала) його назвали в 1996 році, найвищим (3,8) - у 2008 році.

В цілому, у загальних оцінках впливу двадцятирічних ринкових перетворень на різні аспекти соціально-економічного життя переважають негативи.

Зокрема, згідно з опитуванням, проведеним фірмою TNS-Україна в квітні поточного року, тільки 5,9% опитаних назвали позитивною ефективність економіки, тоді як 36,7% респондентів відзначили її негативний вплив.

Рівень соціального забезпечення вважають позитивним 8,1% опитаних і 39,6% респондентів звернули увагу на негатив.

За рік свого правління президент Віктор Янукович встановив національний рекорд - його рейтинг впав утричі, а довіра до нього і поготів знизилася в чотири рази. Подібним не міг похвалитися навіть Віктор Ющенко.

Раніше повідомлялось, що рейтинги президента України Віктора Януковича та Партії регіонів знижуються, хоча й залишаються найвищими. Такі дані містяться у висновку Київського міжнародного інституту соціології за підсумками соціологічного опитування, проведеного з 10 по 20 червня.

Також варто відзначити, що за результатами опитування, проведеного у грудні 2010 року дослідницьким інститутом ІFAK Ukraіne, 79% українців найважливішими для держави вважають економічні проблеми. 50% громадян незадоволені тим, як уряд і президент України розв'язують ці проблеми. Майже через рік після приходу до влади президента Віктора Януковича та прем’єр-міністра Миколи Азарова більшість українців негативно оцінюють їхні досягнення у розв’язанні нагальних проблем країни.

Тим часом президент України Янукович називає головними загрозами національній безпеці кризу довіри людей до влади та погіршення якості життя людей в Україні.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 884 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ