Чт, 2024-03-28, 17:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 9 » Українцям розповіли, як поводитися на Євро
09:38
Українцям розповіли, як поводитися на Євро
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України, які планують поїхати до Франції на час проведення чемпіонату Європи з футболу, бути особливо пильними у місцях масового скупчення людей. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу відомства.

У МЗС підкреслили, що у зв’язку з терактами у Парижі у листопаді 2015 року на території Франції на час проведення чемпіонату Європи з футболу та велоперегонів "Тур де Франс" продовжено термін дії режиму надзвичайного стану до 26 липня 2016 року.

"Режим надзвичайного стану передбачає посилений прикордонний та митний контроль на всіх кордонах країни, певні обмеження прав і свобод громадян у частині проведення масових зібрань та відвідання окремих місць, а також надання дозволу правоохоронним органам на здійснення адміністративних обшуків", - йдеться у повідомленні МЗС.

Зовнішньополітичне відомство України рекомендує своїм громадянам мати при собі, разом з дійсним паспортом та документом, що дає право в’їзду до цієї країни (віза, посвідка на проживання), підтвердження мети перебування у Франції.

У МЗС зауважують, що у Франції дозволяється до ввезення сума готівкою із розрахунку 10 тис. євро на родину, а не на одну особу. Дозволена сума до ввезення не змінюється незалежно від кількості членів родини.

"В період проведення матчів чемпіонату Європи з футболу та велоперегонів "Тур де Франс" громадянам України рекомендується виявляти підвищену пильність та обачність під час відвідання місць масового скупчення людей (футбольних фан-зон), відомих історичних пам’яток, чітко виконувати всі вказівки і рекомендації сил безпеки та місцевої влади, бути готовими до перевірки документів та особистого контролю представниками правоохоронних органів, завжди мати при собі документи, які посвідчують особу, відслідковувати інформацію щодо заходів безпеки в місцях перебування", - наголосили в МЗС.

Також через високий рівень ймовірності страйків працівників транспортного сектору економіки посольство України настійливо рекомендує своїм громадянам заздалегідь планувати маршрути пересування країною.

У разі потрапляння у надзвичайну ситуацію українцям слід невідкладно звертатися до посольства України у Франції за номером телефону: +33-143-06-07-37, e-mail: emb_fr@mfa.gov.ua, або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38-044-238-16-57.

Як повідомлялося, службовці української державної прикордонної служби братимуть участь у здійсненні прикордонного контролю в аеропортах міст, які приймають матчі футбольного Євро-2016.

Українські прикордонники нестимуть службу в аеропортах Парижа, Марселя, Ліона та Лілля з метою здійснення прикордонного контролю, недопущення в’їзду екстремістськи або радикально налаштованих осіб, ввезення зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору", – зазначили у прес-службі відомства.

Повідомлялося, що більш як 3 тис. поліцейських буде додатково призначено для охорони безпеки на час Євро-2016 у регіоні Іль-де-Франс.

Влада Франції побоюється українських футбольних хуліганів на Євро-2016

Поєдинку в рамках футбольного чемпіонату Євро-2016 між Україною та Польщею (21 червня, Марсель) присвоєно третій рівень ризику за чотирибальною шкалою, ухваленою у Франції, через можливі витівки уболівальників-хуліганів. Як повідомляє Сегодня.ua, мова йде про матчі, які будуть об'єктом підвищеної уваги з боку французьких служб безпеки.

У цей список також увійшли зустрічі Англія - Росія, Туреччина - Хорватія, Німеччина - Польща і Англія - Уельс.

За словами правоохоронців, поки що нікого з підозрюваних в підготовці можливих правопорушень не заарештовано, але всі вони під пильною увагою.

Зазначимо, Франція видала з початку року 13 тисяч віз громадянам України, у тому числі 2,5 тисячі віз спеціально для вболівальників, які надали відповідні документи до візового відділу Посольства Франції в Україні з метою відвідання Європейського чемпіонату з футболу Євро-2016.

Нагадаємо, офіційне відкриття цьогорічного Євро-2016 відбудеться 10 червня. Кількість команд, що візьмуть участь у фінальному турнірі, розширили до 24 збірних.

Матч-відкриття відбудеться 10 червня на арені "Стад де Франс" у Сен-Дені, де Франція зіграє проти Румунії. Фінал турніру пройде там само.

Півфінальні ігри відбудуться в Марселі та Ліоні. Також футбольні зустрічі проводитимуться у таких містах, як Ніцца, Бордо, Париж, Ланс, Лілль, Тулуза та Сент-Етьєн.

У КМДА назвали адреси усіх фан-зон до футбольного Євро-2016

Під час футбольного чемпіонату Європи (Євро-2016) в українській столиці будуть функціонувати шість фан-зон, де можна буде переглянути матчі на великому екрані. Про це в середу, 8 червня, повідомив голова управління туризму Київської міської державної адміністрації (КМДА) Антон Тараненко.

"На сьогодні ми знаємо, що місця встановлення фан-зон будуть такі: на Поштовій площі, поруч з Оболонською набережною (ближче до гольф-клубу), біля Палацу спорту "Дружба", Палацу спорту (в районі ТЦ "Гулівер"), на Трухановому острові та Троїцькій площі", – цитує Тараненка 44.ua.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 872 | Додав: adminA | Теги: українці, як поводитися на Євро
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ