Чт, 2024-03-28, 19:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 31 » Україні передали символічні ключі від "Євробачення". ВІДЕО
14:30
Україні передали символічні ключі від "Євробачення". ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Президент міської ради Стокгольма (Швеція) Єва-Луїза Ерландссон-Слорак передала символічні ключі від Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" меру Києва Віталію Кличку. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Вітаю вас, пане Кличко, і місто Київ. Люди з усього світу приїдуть через любов до музики... Пісенний конкурс в Стокгольмі був дуже успішний, тепер Київ стане тим місцем, де зберуться понад 200 млн гостей, тисячі журналістів і фанів. Вони стануть прекрасними послами для України і Києва", - сказала президент міськради Стокгольма під час передачі ключів.

Вона також передала зв'язку ключів, які символізують країни, які брали конкурс "Євробачення" раніше.

У свою чергу мер Києва відзначив, що Київ з нетерпінням чекає гостей "Євробачення-2017" і ретельно готується до гідного проведення конкурсу.

"Цей момент починає зворотний відлік до початку "Євробачення", яке в цьому році пройде в Україні... Всіх конкурсантів приймуть на найвищому рівні. Ми зробимо все, щоб прийняти з теплотою і гостинністю, яка характерна для українського народу, всіх гостей", - сказав Кличко.

Як повідомлялося, "Євробачення" пройде у київському Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі. Півфінал конкурсу запланований на 9 і 11 травня, фінал - на 13 травня.

Участь у міжнародному пісенному конкурсі, який прийматиме Україна, підтвердили 43 країни. За попередніми прогнозами, під час проведення конкурсу українську столицю відвідає близько 20 тисяч осіб.

Зазначимо, що перемога Джамали на "Євробаченні-2016" принесла не тільки радість, а й величезний масив роботи, пов'язаної з проведенням конкурсу в Україні.

Вже 1 червня 2016 року Кабінет міністрів України затвердив склад Організаційного комітету з підготовки та проведення "Євробачення-2017" на чолі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

За результатами відбору містом-господарем "Євробачення-2017" оголосили столицю України - Київ. Головною ареною пісенного конкурсу в цьому році стане Міжнародний виставковий центр. Це найбільше виставкова споруда України, в архітектурний ансамбль якого входять три павільйони загальною площею 58 тис. кв. м. Комплекс має сучасну систему вентиляції і кондиціонування повітря, 15 конференц-залів, прес-центр, ресторани і кафе.

Фінансування "Євробачення" буде відбуватися з кількох джерел. З державного бюджету на підготовку і проведення пісенного конкурсу виділено 455,7 млн ​​гривень, а Київ як місто-господар робить свій внесок у розмірі 200 млн гривень. Передбачається певний дохід від спонсорських і рекламних надходжень, а також від продажу квитків.

З 19 грудня стартував відбір волонтерів, які будуть працювати з артистами, пресою, іноземними делегаціями та гостями міжнародного пісенного конкурсу, а також допомагати в телевізійному виробництві шоу, бекстейдж і фан-зоні. За першу добу відбору НТКУ отримала 1500 анкет від охочих взяти участь в Eurovision Voluteers' Family. На сьогодні число анкет перевищило 5000.

Запущена активна робота з креативного наповнення трьох шоу пісенного конкурсу. Цим займається шоу-продюсер Стюарт Барлоу і креативний продюсер Олег Бондарчук.

Створено Штаб з питань безпеки пісенного конкурсу. Він сформований з фахівців всіх відомств, закінчується розробка плану гарантування безпеки "Євробачення".

У мерії столиці впевнені, що їм під силу догодити всім: і гостям, які з'їдуться з усієї Європи, і вибагливим місцевим, які потім багато років будуть користуватися благами цивілізації, створеними для конкурсу. Так, офіційні гості "Євробачення" їздитимуть громадським транспортом безкоштовно, в столичному Гідропарку відремонтують пляж "Венеція", від Володимирської гірки до Арки Дружби народів планують побудувати пішохідний міст, а також реконструюють сходи від Десятинного провулка до урочища Гончарів.

Крім того, в КМДА розраховують запустити річковий трамвайчик, який буде ходити від станції міської річкового порту на Лівий берег. І, звичайно, обіцяють відремонтувати дороги і привести в порядок околиці МВЦ, зокрема, знести МАФи, які там цвітуть буйним цвітом.

30 січня було представлено офіційний слоган і логотип конкурсу. Ключове гасло "Євробачення" цього року звучить як "Celebrate Diversity", що означає "Будемо поважати різноманітність". В основі дизайну логотипу - традиційне українське намисто намисто, яке є не тільки найдавнішою жіночою прикрасою, а й вважається оберегом.

Стало відомо, в яких півфіналах виступлять країни-учасниці "Євробачення-2017"

У вівторок, 31 січня, відбулося жеребкування країн-учасниць пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Визначення того, в яких півфіналах будуть виступати всі 43 країни-учасниці "Євробачення-2017", пройшло у колонній залі Київської міської державної адміністрації, зазначає Новое время.

У першій частині жеребкування визначили, в яких півфіналах будуть брати участь країни Великої п'ятірки (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Велика Британія) і країна-господиня "Євробачення-2017" – Україна.

Після цього між двома півфіналами розподілили решту 37 країн-учасниць "Євробачення". У першому півфіналі виступлять 18 країн, у другому – 19. Точний порядок виступу виконавців буде названий продюсерами пізніше.

Долю Великої п'ятірки і України під час жеребкування вирішували переможниці "Євробачення" від України 2004-го та 2016 років – Руслана Лижичко і Джамала. Співачки тягнули конверти із зазначенням країни і номера півфіналу, у якому вона голосуватиме за потрапляння інших учасників до фіналу.

У першому півфіналі "Євробачення-2017" виступлять представники таких країн:

1. Італія (голосуватиме) 2. Іспанія (голосуватиме) 3. Велика Британія (голосуватиме) 4. Чорногорія (перша половина півфіналу) 5. Фінляндія (перша половина півфіналу) 6. Грузія (перша половина півфіналу) 7. Кіпр (друга половина півфіналу) 8. Португалія (перша половина півфіналу) 9. Бельгія (перша половина півфіналу) 10. Словенія (друга половина півфіналу) 11. Швеція (перша половина півфіналу) 12. Вірменія (друга половина півфіналу) 13. Молдова (друга половина півфіналу) 14. Чехія (друга половина півфіналу) 15. Латвія (друга половина півфіналу) 16. Албанія (перша половина півфіналу) 17. Ісландія (друга половина півфіналу) 18. Азербайджан (перша половина півфіналу) 19. Греція (друга половина півфіналу) 20. Австралія (перша половина півфіналу) 21. Польща (друга половина півфіналу)

У другому півфіналі "Євробачення-2017" виступлять представники таких країн:

1. Німеччина (голосуватиме) 2. Франція (голосуватиме) 3. Україна (голосуватиме) 4. Швейцарія (друга половина півфіналу) 5. Македонія (перша половина півфіналу) 6. Естонія (друга половина півфіналу) 7. Ізраїль (друга половина півфіналу) 8. Болгарія (друга половина півфіналу) 9. Мальта (перша половина півфіналу) 10. Нідерланди (перша половина півфіналу) 11. Сербія (перша половина півфіналу) 12. Данія (перша половина півфіналу) 13. Росія (перша половина півфіналу) 14. Румунія (перша половина півфіналу) 15. Сан-Марино (друга половина півфіналу) 16. Литва (друга половина півфіналу) 17. Хорватія (друга половина півфіналу) 18. Норвегія (друга половина півфіналу) 19. Бєларусь (друга половина півфіналу) 20. Угорщина (перша половина півфіналу) 21. Австрія (перша половина півфіналу) 22. Ірландія (перша половина півфіналу).

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: Україна, Ключі, Євробачення
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ