Ср, 2024-05-08, 10:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2024 » Січень » 9 » Україні з ракетами для Patriot допоможуть країни НАТО — Войджер
11:00
Україні з ракетами для Patriot допоможуть країни НАТО — Войджер
Інші останні Цікаві інтерв'ю на сайті holosUA.com/

Світ зараз перебуває у стані мульти-кризи, яка була спровокована російською агресією проти України. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив директор магістерської програми з глобального менеджменту в Американському університеті в Києві, колишній спеціальний радник з питань росії командувача американською армією в Європі генерала Бена Ходжеса Марк Войджер.

Він назвав цинічними будь-які заяви про те, що Захід нібито втомився від війни.

 “Заходу нема від чого втомлюватися. Це ваші солдати помирають на фронті щодня, щогодини, ллють кров не тільки за свободу України, а й за свободу в майбутньому Європи. Ваші громадяни постійно піддаються цим жахливим терористичним обстрілам. Тому якщо хтось у західному світі колись говорив, сказав, писав, що хтось втомився — це несерйозно, це навіть цинічно”, — сказав Войджер.

Водночас він зауважив, що гібридну війну ніхто не скасовував: москва має свої важелі тиску на західні суспільства, щоб створювати розкол на тлі війни, яку кремль розв’язав проти України.

“Пам’ятаєте, був такий фільм про Черчилля “Найтемніша година”, ну, справді, зараз усе має такий вигляд, начебто така найтемніша година, коли така недовіра, коли ще американська допомога — Конгрес не дав добро, коли є сумніви, розмови такі поразницькі про перемовини. Думаю, що все це минеться.

Так, у геополітичному плані ми перебуваємо на початку, я б сказав, такої глобальної мульти-кризи, кризи скрізь: у Червоному морі, у Південно-Китайському морі, Корея, на Близькому Сході, в Європі постійно страйки та інші проблеми. Джерело ми всі знаємо — кремль. Тому і я думаю, що західне суспільство, врешті-решт, зможе усвідомити, що це все взаємопов’язано”, — сказав Войджер.

Він підкреслив, що підтримка України — саме такий осередок вирішення цих негативних тенденцій.

Войджер прогнозує, що боротьба триватиме й не слід очікувати, що незабаром усе вирішиться. Водночас він висловив сподівання, що Конгрес США ухвалить рішення про виділення допомоги Україні для боротьби з російськими окупантами.

 “Думаю, що буде достатньо розуму у представників американської політичної еліти. І коли ці гроші звільняться, отримаєте теж і заблоковані російські гроші — понад 300 мільярдів. Знаєте, країни НАТО оголосили, що НАТО братиме участь у цій програмі, забезпечить вам тисячу ракет Patriot, які допоможуть відбити всі ці атаки протягом цього року”, — сказав Войджер.

На його думку, втома від війни в Україні існує, в інформаційному просторі, а не в реальному житті. Однак, треба боротися саме з пропагандистськими тезами, які просуває росія.

 “І, звичайно, всі ці союзники — Греція, Румунія, Болгарія, новий уряд Польщі, їх треба цінувати, і вашій дипломатії, звичайно, треба працювати з ними особливо активно.

Бачу, що вже є активність і в бік африканського континенту, країн глобального Півдня. Це глобальна війна в нових сферах, на нових просторах. Гібридна війна росії проти вільного світу в епіцентрі подій, і тому я впевнений, що і з нашою допомогою ви все-таки цього року зможете обернути ось цей негативний тренд, і вже за рік ця темна година вже буде набагато світлішою. Я впевнений”, — наголосив Войджер.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Цікаві інтерв'ю | Переглядів: 296 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ