Сб, 2024-04-27, 02:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Українські націоналісти: бунт у Бірюльові - початок краху Путіна
12:37
Українські націоналісти: бунт у Бірюльові - початок краху Путіна
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/
Заворушення в московському районі Бірюльово - початок краху режиму Володимира Путіна, заявив "Новому Регіону" депутат Верховної Ради від української націоналістичної партії "Свобода" Юрій Михальчишин.

"Те, що сталося в Бірюльові, - це одне з перших проявів несприйняття трудових мігрантів у Росії. Соціологія російського суспільства показує, що жителі РФ не сприймають мігрантів. Це відбувається через те, що відсутні умови їхньої культурної та соціальної асиміляції. Це не стосується українців, а стосується мігрантів з Кавказу і з Азії, які створювали свої справжні гетто. Росіяни повинні цим визнати повний крах системи Путіна, це крах, адже його система не змогла зупинити цей процес. А далі він буде тільки наростати, таких побоїщ через мігрантів тільки більшатиме", - сказав український парламентар.

"Такі приклади, як у Бірюльові, мають системний характер, влада спирається на лояльність нацеліт "окраїн", де "князьки" отримують фінанси, як ми бачимо з Чечнею, а в обмін забезпечують голосування за Путіна. У цих умовах влада не може проводити зачистку кримінальних угруповань з національним обличчям, тому врешті це призводить до нестійкості самої центральної влади, це серйозна загроза і проблема для неї. Влада камуфлює цю проблему: "ми всі росіяни", намагається відійти від етнічної складової. Державна машина не працює як слід, кавказці в кланах уникають відповідальності... Це в цілому симптом великих проблем і хвороби російської держави, враховуючи посилення економічних проблем, вона буде тільки наростати", - прогнозує політолог Юрій Романенко.

"Якщо протестантів там почнуть переслідувати, ми готові прийняти їх у Києві і надати допомогу. Що стосується, як позначаться ці заворушення на Митному союзі, то я думаю, що всі подивляться, що з Росією необхідно мати поменше справ, щоб не мати проблем у себе", - міркує екс-глава праворадикальної УНА-УНСО Дмитро Корчинський.

"Заворушення в Бірюльові звичайно зайвий раз нагадують, навіщо нам російські косяки і заморочки з їхніми проблемами з мігрантами - це один бік медалі, а другий - те, що всі "лякалки" Глазьєва про візовий режим з Україною нічого не варті. Бо якщо введуть візовий режим з Україною, то це порушить баланс робочої сили. Росія залишиться віч-на-віч з Азією та мігрантами", - вважає політолог Вадим Карасьов.

Нагадаємо, 13 жовтня, "народний схід", що зібрав за деякими оцінками 600 осіб, завершився погромом торговельного центру "Бірюза", зведенням барикад і сутичками з бійцями ЗМОПу. Обстановка в Бірюльові загострилася після вбивства 25-річного Єгора Щербакова. За наявною інформацією, вночі проти 10 жовтня Щербакова на очах його дівчини зарізав приїжджий неслов'янської зовнішності.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 918 | Додав: adminA | Теги: початок краху Путіна, бунт у Бірюльові, українські націоналісти
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ