Чт, 2024-04-18, 16:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 5 » Український дипломат вдарив стюардесу "Аерофлоту". Він усе заперечує і називає "нісенітницею"
10:42
Український дипломат вдарив стюардесу "Аерофлоту". Він усе заперечує і називає "нісенітницею"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Бортпровідниця "Аерофлоту" отримала розрив зв'язок плеча від удару начальника відділу міжнародних договорів МЗС України.

За даними lifenews, на борту рейса SU542 авіакомпанії "Аерофлот" після 11-годинного перельоту в економ-класі з Ханоя до Москви 51-річний дипломат Володимир Коновалов почав ображати персонал лайнера і погрожував бортпровідникам розправою.

Коли 48-річна стюардеса бізнес-класу Ірина Щербакова заявила, що викличе міліцію, на Коновалова це ніяк не подіяло. "Він кричав, що співробітники ЛВВС (лінійний відділ внутрішніх справ) нічого не зможуть з ним зробити. Після цього він дуже сильно вдарив мене", - розповіла Щербакова.

Коли на місце події прибули співробітники ЛВВС, вони заспокоїли дипломата, але не змогли завести на нього справу, оскільки у Коновалова був дипломатичний паспорт, який забезпечував його недоторканність.

Стюардесу ж було відправлено до травмпункту, де лікар поставив їй діагноз "пошкодження зв'язок лівого плеча" і сказав, що їй доведеться провести на лікарняному не менше трьох тижнів. Коновалов у свою чергу заявив: "Вона не повинна бігати по льотному полю перед державним діячем, тому й отримала".

У день скандалу з Москви дипломат виїжджав під наглядом заступника міністра закордонних справ України Віктора Майка.

Сам дипломат категорично заперечує, що подібний інцидент насправді був. В інтерв'ю "Комсомольській правді" Коновалов назвав чутки про бешкет у літаку "нісенітницею": "Як ви собі це уявляєте - битися, маючи на руках документи, підписані президентом і міністрами!"

За його словами, після прильоту до Москви він поцікавився в одного зі стюардів - куди ми прилетіли, оскільки ми сіли не в тому терміналі, який планувався спочатку. "А він відповів щось подібне до: "Моліться, що ми вас взагалі посадили". Тоді, за словами дипломата, він спокійно вказав стюардові на неналежну поведінку.

"Коли я покинув літак, стюардеса побігла за мною. Я тоді їй і сказав - "Панночко, вам потрібно відправляти пасажирів, а не бігати льотним полем". І потім уже спокійно пройшов усі контролі, отримав усі відмітки в паспорт. При цьому ні в кого ніяких претензій не було", - розповів Коновалов.

За його словами, тільки перед посадкою на київський борт до нього підійшли "невідомі особи, представившись кримінальним розшуком", і заявили про недійсність його диппаспорта. Ситуацію залагодив консульський співробітник МЗС РФ, розповів Коновалов. "Я навіть не думав, що ця історія виникне через майже тиждень", - визнав він.

Зазначимо, що українські дипломати неодноразово ставали фігурантами інцидентів за кордоном, та переважно це стосувалося ДТП і перебування у нетверезому стані.

Так, наприклад, нещодавно спалахнув скандал навколо українського дипломата в Ірландії, який сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння. Вночі дипломат поїхав кататися центром Дубліна на посольській машині Toyota Yaris. По дорозі він загубив дві шини. Поліцейські помітили авто, в якого іскрилися колеса. Дипломата затримали і відправили до дільниці. Пізніше його відкликали з Ірландії.

А незадовго до цього низка українських ЗМІ з посиланням на корейську пресу повідомили про те, що український посол в Кореї, Володимир Бєлашов, який начебто перебував в стані алкогольного сп'яніння, протаранив автомобіль у центрі Сеула. Потім дипломат спробував сховатися з місця аварії й врізався в таксі.

Спочатку в українському МЗС висловили сумнів щодо достовірності інформації, опублікованої в корейських ЗМІ. Але згодом у МЗС підтвердили факт ДТП за участю українського посла в Сеулі, але спростували інформацію про те, що посол був п'яний.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 876 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ