Пт, 2024-04-19, 13:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2020 » Червень » 10 » Українську журналістку Фролову виявили мертвою у Таїланді
08:12
Українську журналістку Фролову виявили мертвою у Таїланді
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

таїланд, смерть, українка, журналістка, фролова Українка Ольга Фролова, за даними телеканала "24", останні шість років разом із чоловіком і сином жила на острові Самуї в Таїланді. Два тижні тому пішла з дому й не повернулася. Наприкінці минулого тижня виявили її тіло.

У Таїланді виявили мертвою українську журналістку Ольгу Фролову, яка зникла безвісти 25 травня. Про це у Facebook повідомив її чоловік Дмитро Фролов.

"Я до останнього не хотів розглядати такий варіант. Хоча було багато передумов до цього. Мені дуже хотілося, щоб я помилявся. Але коли дістали її сумку й речі, сумнівів практично не залишилося... Відповідаючи на запитання поліцейських у дільниці, я нарешті побачив їхню зацікавленість у тому, щоб з'ясувати, що сталося. Зовсім не так, як було, коли я прийшов із заявою про зникнення", – написав він.

Фролов припустив, що його дружина могла накласти на себе руки.

"Розслідування причин смерті тільки почалося, але, знаючи її поведінку останні кілька років, медичний діагноз і знаки, які вона подала, коли йшла... Вона зібралася. Попрощалася. І пішла. Про причини я буду думати все своє життя", – заявив він.

Водночас місцева поліція вважає, що українку могли вбити, пише видання Khao Sod. Правоохоронці не називали підозрюваних, однак наголошували, що тіло Фролової, "очевидно, хотіли заховати".

Як повідомляє видання, тіло виявив у неділю місцевий житель недалеко від дороги в сільському районі Марет. Поліція має у своєму розпорядженні відеозапис, на якому видно, як Фролова йде до місця, де згодом її виявили мертвою.

Зараз проводять розтин, щоб встановити причини смерті українки. Результати будуть протягом двох тижнів.

Як повідомляє телеканал "24", 32-річна Ольга Фролова працювала журналісткою у Дніпрі, останні п'ять років жила на острові Самуї в Таїланді. За інформацією ТСН, два місяці тому Фролова переїхала разом із сином до нового партнера, періодично відвідуючи чоловіка. 25 травня жінка залишила дитину чоловікові і сказала, що незабаром повернеться, щоб її забрати. За чотири дні Дмитро Фролов повідомив у поліцію про її зникнення.

За даними "24 каналу", Ольга жила в Таїланді останні 6 років з чоловіком і сином. Жінка зникла два тижні тому. Перед смертю вона закінчила свою книгу під назвою "Уроборос" (українською мовою)

Портал Pattaya Now пише, що 7 червня працівник готелю заявив в поліцію, що виявив напіврозкладений труп жінки. За його словами, він йшов через джунглі, відчув неприємний запах і відправився на пошуки його джерела. Незабаром він помітив під пальмовим листям чиїсь ноги. Прибулі на місце події поліцейські встановили, що останки належать 32-річній українці Ользі Фролової, яка зникла 25 травня. Чоловік загиблої Дмитро Фролов, викликаний на впізнання тіла, підтвердив особистість дружини і повідомив, що в її рюкзаку не вистачає iPhone і ноутбука.

За даними Pattaya Now, причина смерті Ольги поки не встановлена. Як повідомляє британський таблоїд The ​​Sun, поліція допитала 47-річного британця Філіпа Армстронга, з якої у жінки нібито був роман. Чоловік підтвердив, що мав стосунки з Фроловою, але заявив, що не знає, що з нею сталося. За даними Daily Mail, в день зникнення між Фролової і Армстронгом сталася сварка.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 452 | Додав: admin | Теги: Журналістка, Таїланд, Українка, Фролова, смерть
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ