Пт, 2024-04-26, 00:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 31 » Україну накрила хвиля педофілії: збоченці дістаються дитячих закладів. ВІДЕО
15:35
Україну накрила хвиля педофілії: збоченці дістаються дитячих закладів. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/


Україною поширюється педофілія. Програма "Гроші" викрила цілу мережу вітчизняних педофілів.

Вони називають дітей "зайками" і не стидаючись розповідають, як влаштовуються працювати у дитячі магазини, школи, дитячі садки.

Українці намагаються захистити своїх дітей від збоченців. Спортивні хлопці об'єднуються у групи аби власноруч ловити та карати збоченців.

Ролики народного телебачення переглядають тисячі користувачів, а героїв впізнають на вулицях рідних міст.

"Педофіли живуть серед нас. Ми ходимо з ними одними вулицями, живемо в одному будинку, спілкуємося, і не уявляємо хто насправді ці люди. Педофіли усього світу іменують себе бойлаверами", - розповідає Олексій Лохвицький, який "полює" на педофілів - листується, випитує імена і ІР-адреси, або проникнути в збочені інтернет-спільноти.

За його словами, вони здебільшого орієнтуються на хлопчиків від 8 до 16 років. Знайомляться з ними в інтернеті, дитячих будинках, дитячих таборах. Він дізнався, що педофіли створюють велику кількість інтернет-порталів, на яких намагаються виправдати свої дії, називаючи це щирою любов'ю до дітей.

Ось, наприклад, на перший погляд це звичайне домашнє відео. Юнаки співають в караоке і чекають на новорічне привітання по телевізору. Бажають один одному "прикольних зайців".

Однак "зайців" вони бажають не тому, що наближався рік кроля. Ці молодики – педофіли, а "заєць" на їхній мові означає дитину-жертву.

Вони називають себе зайцефілами. Це найбільша педофільська спільнота, що прийшла до України з Росії. Чим закінчуються такі вечірки, розкаже "Щоденник педофіла".

"Ксюшаспочатку сміливо до мене тулилась, лягала мені на коліна, була досить ніжною, а потім раптом трохи відсторонилась. Не пішла від мене, не перестала спілкуватись. Просто почала утримувати дистанцію, бо, очевидно, зрозуміла, що ми виглядаємо підозріло", - йдеться у "Щоденнику".

Цей щоденник збоченця допоміг "Грошам" викрити підпільну мережу педофілів зі своїм сайтом, форумами, і навіть літературним осередком. Перечитавши брудну переписку, стало зрозуміло - в Україну прийшла епідемія педофілії. Вони розставляють дітям справжні пастки. Але найлегший спосіб збоченцю підібратися до малих – це влаштовуються на роботу з дітьми.

"Гроші" шукали покидьків-педофілів, а знайшли подвійне життя викладачів, бізнесменів і депутатів. Психологи відкривають неприємну таємницю, що найбільше педофілів серед педагогів.

"Дуже часто вони влаштовуються у якісь колективи – дитячі інтернати, де діти лишаються беззахисними. Бувають навіть у спортивних командах", - каже медичний психолог Людмила Федосова.

Правду про педофільський світ розповів колишній ув'язнений Лук'янівського СІЗО Борис Гуменюк. Він навчився впізнавати їх з порогу камери і навіть написав книгу про життя за ґратами.

"Серед трактористів педофілів немає. Педофіли - це колишні випускники педагогічного, медичного. Це наша, так би мовити, творча інтелігенція", - каже Гуменюк.

В столиці почали масово закривати дитячі садочки, бо за кілька днів покидьків в Україні побільшає.

До нас їдуть іноземні туристи, яких Україна приваблює футболом, випивкою і дитячим секс-туризмом. Правозахисники б'ють на сполох і рекомендують батькам вивезти своїх дітей з міст на час Євро-2012.

Зазначимо, що останнім часом в Україні було порушено кілька резонансних справ проти осіб, підозрюваних у педофілії. Так, місяць тому співробітники Дніпропетровського міського управління внутрішніх справ 27 лютого затримали жителя Дніпропетровська, підозрюваного в 10 випадках зґвалтування, зокрема і у фактах педофілії.

Незадовго до цього в Одесі затримали начальника міської служби у справах дітей Ігоря Голоскова за підозрою в розбещенні неповнолітніх. А тиждень тому відомого акордеоніста Ігоря Завадського також затримали за підозрою в педофілії.

Після Нового року 31-річна мешканка одного з сіл Веселинівського району на Миколаївщині звернулась із заявою до правоохоронних органів про те, що невідомий зґвалтував її 3-річну доньку.

Рік тому стало відомо, що на Чернігівщині 81-річний педофіл займався сексом зі своєю неповнолітньою падчеркою та її подругами і знімав усе на камеру. За словами жертв педофіла, чоловік їх змушував до сексуальних контактів. У будинку старого знайшли цілу порностудію.

У жовтні 2009 року в Україні розгорівся скандал, пов'язаний з фактами розбещення неповнолітніх в "Артеку". Повідомлялося, що у розбещенні дітей брали участь народні депутати України.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1446 | Додав: adminA | Теги: педофілії, дитячих закладів, Україну, збоченці
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ