Сб, 2024-04-20, 02:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 27 » В аеропортах США скасували понад тисячу авіарейсів через снігопад
15:09
В аеропортах США скасували понад тисячу авіарейсів через снігопад
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Новий сильний снігопад, що почався в середу на північному сході США, став причиною скасування більш ніж тисячі авіарейсів в аеропортах Нью-Йорка, Філадельфії і Бостона, інформує РИА "Новости".

За даними портової адміністрації Нью-Йорка і Нью-Джерсі, близько 700 вильотів скасовано в трьох міжнародних аеропортах, що обслуговують Нью-Йорк: імені Джона Кеннеді, "Ла Гуардіа" і "Ньюарк-Ліберті" (штат Нью-Джерсі). Ще понад 300 рейсів скасовано у Філадельфії, майже стільки ж - у Бостоні, повідомили представники аеропортів цих міст.

Сильний снігопад, що вирує у північно-східних штатах США, за прогнозами метеорологів, триватиме до середини дня четверга (пізнього вечора за київським часом), і в зв'язку з цим авіаційні служби попереджають про можливість скасування і затримки ще більшої кількості вильотів. У зв'язку з цим вони рекомендують пасажирам уточнювати інформацію про виліт в авіакомпаніях, перш ніж вирушати в аеропорт.

Поки що аеропорти Нью-Йорка продовжують роботу і не оголошують про закриття, проте в середньому затримка з прийомом і відправкою літаків вже становить півтори-дві години. Через снігопад службам аеропорту потрібен додатковий час, щоб обробити лайнери антиобморожувальною рідиною.

Перебої виникли і в залізничному та міжміському автобусному сполученні в регіоні. Синоптики прогнозують, що за ніч у Нью-Йорку випаде від 20 до 30 см снігу. Ще більше очікується в сусідньому штаті Коннектикут. Бостон очікує не менш ніж 35 см опадів.

Мер Нью-Йорка Майкл Блумберг через хуртовину вже оголосив про запровадження особливого стану в місті, що передбачає екстрений режим роботи комунальних служб і примусову евакуацію автотранспорту, який заважає прибиранню снігу, за рахунок власників. Про введення надзвичайного стану ще не оголошено, однак влада міста не відкидає такої можливості.

Наразі в найбільшому місті США падає крижаний дощ, який перетворив дороги, якими люди повертаються з роботи додому, на суцільну ковзанку. За словами представників мерії, зараз у місті задіяна практично вся прибиральна техніка.

У першій половині дня в Нью-Йорку йшов мокрий сніг. За словами метеорологів, хуртовина знову почнеться протягом найближчих годин і триватиме до середини дня четверга. Нинішня зима стала нетиповою для Нью-Йорка, де за майже два зимові місяці потужні снігопади були вже більш ніж п'ять разів, пише NEWSru.com.

Сніг став величезною проблемою для міських комунальників, які не можуть впоратися з його прибиранням. Крім того, під час снігопадів і тривалий період після них з вулиць мегаполіса не вивозиться сміття. Пов'язано це з тим, що за вивіз сміття та прибирання снігу відповідає санітарна служба міста. Тому, коли випадає багато снігу, сміттєвози, на які встановлюють спеціальні щитки, використовуються для очищення вулиць.

У сусідньому штаті Нью-Джерсі школярам вже повідомили, що в четвер вони не будуть вчитися. Про закриття шкіл у четвер оголошено і в Бостоні.

Ввечері в середу обидва вашингтонських аеропорти - внутрішній імені Рональда Рейгана і міжнародний імені Даллеса - були закриті для використання злітно-посадкової смуги. Багато вашингтонських шкіл оголосили про те, що не працюватимуть у четвер. Увечері в середу керівництво столичного транспортного управління повідомило про припинення руху автобусів на низці маршрутів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На дорогах Вашингтона утворилися автомобільні корки, пішоходи ледве пересуваються по нерозчищених тротуарах. Снігу намело стільки, що, незважаючи на плюсову температуру, він не встигає танути. Важкий мокрий сніг налипає на дротах і гілках дерев. Місцеві телеканали повідомили про десятки дрібних ДТП в місті та околицях - снігопад припав на вечірню "годину пік".

Енергетики повідомляють про відключення електроенергії в столичному регіоні через обривання проводів ліній електропередачі. "Час від часу фіксуються відключення на території, що обслуговується. Здебільшого електропостачання відновлюється протягом двох годин. Разом з тим, можливі й більш серйозні за масштабами і часом відключення", - наголошується в повідомленні енергетичної компанії Pepco. Всього на даний момент енергетики зафіксували 2426 випадків відключень, які торкнулися 183 тисяч користувачів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 932 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ