Пт, 2024-03-29, 08:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 14 » В Івано-Франківську простяглись "Кілометри поцілунків"
10:13
В Івано-Франківську простяглись "Кілометри поцілунків"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У День закоханих на площах біля черкаських університетів волонтери та всі охочі стануть частиною спочатку величезного серця, а потім гігантського презерватива.

Перетворення людей у серце і презерватив повторять кілька разів, щоб молодь краще засвоїла ідею акції – потребу в захищеному коханн.

Арт-моб "Кохання важливе – захистіть його" організовує Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр у партнерстві з Центром планування сім’ї, проектом USAID та ЧОО ВМГО "Демократичний альянс".

Спочатку спеціально підготовлені волонтери розмістяться на площі у формі серця, до них доєднаються всі охочі, через 30 секунд перестроюються у форму презерватива і ще через 30 секунд знову перестроюються у серце, ще раз анімація з людей набуває форми презервативу та серця. Потім учасники вільно розійдуться.

У ході акції волонтери розповсюджуватимуть інформаційно-просвітницькі матеріали, розроблені проектом USAID "Разом до здоров'я" у співпраці з Міністерством охорони здоров'я та презервативи. Щоб якомога ясніше донести до студентів потребу в захищеному коханні, волонтери будуть під парасольками з наліпленими сердечками – мовляв, парасоля нас захищає від дощу, так само й презерватив захищає від ВІЛ/СНІДу та небажаної вагітності.

Поруч із волонтерами планується участь лікарів Центру планування сім’ї та центру ВІЛ/СНІДу, які в разі необхідності проводитимуть консультації і відповідатимуть на запитання щодо збереження репродуктивного здоров’я. Також за бажанням студенти зможуть провести безкоштовний тест на ВІЛ/СНІД у мобільній амбулаторії.

Загалом завданням акції є формування усвідомленого ставлення молоді до здорового способу життя, до безпечної сексуальної поведінки, зокрема профілактики інфекцій, що передаються статевим шляхом, та ВІЛ і збереження репродуктивного здоров’я за допомогою проведення просвітницьких акцій серед студентської молоді.

Такі акції відбудуться в місцях найбільшої концентрації молоді – Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького та Черкаському державному технологічному університеті з 9:50 до 14:50.

В Івано-Франківську простяглись "Кілометри поцілунків"

13 лютого в Івано-Франківську, в міському парку імені Тараса Шевченка біля "Каменя кохання" навколо Лебединого озера, відбувся флешмоб "Кілометри поцілунків". Про це повідомили в Івано-Франківському міськвиконкомі, передають Новини Івано-Франківська.

Акція спрямована на пропагування серед молоді сімейних та моральних цінностей, залучення молодіжних об’єднань до роботи над спільними проектами. Організатори проекту – молодіжні громадські організації міста.

Гостями на події були керівники міста, представники молодіжних організацій, найповажніші сімейні пари та молодята. Кожному учаснику флешмобу чіпляли серце з номерним знаком, а наприкінці акції відбувся розіграш лотереї.

Участь у заході взяли сімейні пари, які спільно прожили 50 і 60 років, пари, які відсвяткували 40 чи 35 років подружнього життя, а також ті, які відсвяткували срібне весілля – 25 років. Ці пари цілувалися та освідчувалися у коханні.

Переможцям флешмобу вручили цінні призи, серед яких – романтична вечеря, квитки на концерт гурту "Тартак" та солодощі. Акція відбулася за сприяння міської влади.

Тим часом у Севастополі до Дня закоханих печуть 12-метровий пряник у формі серця, а у Львові масово розкуповують шоколадні цукерки у формі поз з "Камасутри".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 2085 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ