Чт, 2024-04-25, 21:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 9 » В Ізраїлі громадяни України купують переважно елітну нерухомість
19:36
В Ізраїлі громадяни України купують переважно елітну нерухомість
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

На тлі зниження вартості нерухомості, що намітилося в Ізраїлі, росте кількість заявок на придбання нерухомості від іноземних покупців, повідомили в компанії Kravitz Invest порталу http://navlasniochi.com/news/erusalim_misce_svitu/2014-08-18-21.

 

На початок ділового сезону збільшилася кількість іноземних покупців, охочих придбати квартиру або будинок в Ізраїлі, причому, в елітному сегменті.

 

За оцінками ізраїльських ріелторів, щорічно кілька десятків жителів України купують квартири в єврейській державі. І якщо серед громадян європейських країн і США найбільш затребувані трикімнатні квартири вартістю близько 250 тис. доларів, в стандартних новобудовах, то українці, які можуть дозволити собі жити на березі моря в розкішних апартаментах, націлені виключно на квартири класу "люкс".

 

Заможні українські громадяни вкладають кошти в нерухомість не тільки в Баден-Бадені і Лондоні, але і в містах Ізраїлю. Це вважається престижним, а також вигідним капіталовкладенням. Ізраїльське елітне житло продовжує рости в ціні унаслідок того, що процес видачі дозволів на будівництво в Ізраїлі дуже тривалий і бюрократизований. Оскільки не знижується попит на елітне житло в Ізраїлі з боку заможних покупців з-за кордону, які хочуть мати свій "будиночок біля моря", то і квартири класу «люкс» теж залишаються вигідним вкладенням грошей.

 

Рейтинг популярності регіонів Ізраїлю у покупців нерухомості з країн СНД виглядає таким чином: 28% - Нетанія, 26% - Хайфа і Крайот, 22% - Тель Авів і передмістя, 9% - Ейлат, 5% - Єрусалим, 10% - решта регіонів. Найбільше популярний район прибережної смуги Середземного моря. Першість з продажів тримає Нетанія, або, як її називають, "ізраїльська Рів'єра".

 

Саме тут відкрився елітний житловий комплекс SEA OPERA, розташований в найпрестижнішій частині міста, який відразу привернув увагу жителів СНД.

 

За словами Яіра Тавівьяна, девелопера Sea Opera в Нетанії, чималу частку квартир, практично всі пентхаузи і великі апартаменти, площею 200-300 кв.м., розкупили громадяни СНД і в їх числі є декілька представників України. Власниками квартир в двох баштах на березі Середземного моря стали представники бізнес-еліти, індустрії будівництва і газової промисловості, високопоставлені чиновники, політики і дипломати, а також зірки шоу-бізнесу.

 

Мова йде про дві будівлі заввишки - 27 і 32 поверхи, вартість квартир в яких коливається від 600 тисяч до 7 мільйонів доларів. Власниками житла стали в основному іноземці з 14 різних країн, що приїжджають до Ізраїлю відпочити, відвідати родичів і друзів.

 

У даному проекті поки що вільним залишився лише один двоповерховий пентхауз з приголомшливим видом на море, вартістю майже 7 мільйонів доларів. Його внутрішня площа складає 420 кв. м, балкони, площею близько 220 кв. м, частково покриті дерев'яним настилом вищої якості, зробленим на замовлення, як, втім, і решта всіх елементів дизайну. Це справді сучасний витвір мистецтва, було створено одним з провідних архітекторів Ізраїлю, а бездоганна обстановка і декор приміщення виконані знаменитим дизайнерським будинком Армані Каза (Armani Casa) від Джорджо Армані, спеціально на замовлення. Краса апартаментів граничить з божественною. Паркет і мармур преміум-класу, вікна від підлоги до стелі виходять на схід і захід - практично 360 градусів панорами. Розкіш і простір пентхаузу впокорюють навіть найдосвідченіших. Продумана кожна дрібниця: 5 ванних кімнат, встановлена система "розумний будинок", клімат-контроль, регульоване освітлення. У квартирі три плазмові панелі, крім того, в пентхаузі є джакузі просто неба, сауна, а також власний відкритий басейн з підігрівом, сад, площею 150 кв.м., і солярій на 32 поверсі.

 

Унікальність пентхаузу в Sea Opera - поєднання його розташування в безпосередній близькості до берегової лінії з висотою розташування апартаментів, їх розмірами, технічною і дизайнерською оснащеністю. У 2004 році в Ізраїлі вийшов закон про заборону будівництва будинків в прибережній зоні (ближче, ніж 300 метрів від моря). Пентхауз в Sea Opera став останньою спорудою приватного житла, розташованою в безпосередній близькості від берега.

 

Ізраїльський інвестор Яїр Тавівьян, девелопер Sea Opera, в Нетанії впевнений, що власником найрозкішнішої квартири в його проекті, стане російський або український олігарх. "З мого досвіду саме жителі з країн СНД уміють цінувати розкіш, престиж і вигідні капіталовкладення", - підсумував пан Тавівьян.

 

Інтерес українських громадян до ізраїльської нерухомості цілком з'ясовний. Як відомо, з 9 лютого набула чинності угода між Україною і Ізраїлем про відміну візового режиму для короткострокових поїздок громадян. Вже через рік безвізового режиму в Ізраїлі очікують на 200 тисяч українських гостей. Паралельно росте і число охочих придбати тут нерухомістю біля моря. Так на початку серпня стало відомо, що мер Києва Леонід Черновецкий і його дружина Аліна Айвазова є власниками елітної нерухомості на одній з вулиць Північного Тель-Авіва. 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 940 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ