Пт, 2024-04-19, 18:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Серпень » 19 » В Киргизстані вибори завершилися різаниною
18:23
В Киргизстані вибори завершилися різаниною
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Підведення підсумків виборів до місцевої ради в місті Кара-Суу на півдні Киргизстану закінчилося перестрілкою і різаниною, повідомляє МВС республіки. У ніч на понеділок на одній з виборчих дільниць під час підрахунку голосів за кандидатів до міської ради тут стався конфлікт між спостерігачами від двох політичних партій "Онугуу" і "Мекен интимаги", передає РІА "Новости".

"Під час конфлікту одна людина отримала ножове поранення в спину і ще одна - вогнепальне з травматичної зброї. Стан поранених оцінюється як задовільний", - повідомили правоохоронці. За фактом інциденту порушено кримінальну справу, повідомили в понеділок, 19 серпня, "Інтерфаксу" в УВС області. РІА "Новий регіон" уточнює, що справа заведена за статтею "Замах на вбивство".

У свою чергу в мінохоронздоров'я республіки повідомили, що медики надали допомогу трьом постраждалим під час інциденту у Кара-Суу. "За медичною допомогою звернулися троє постраждалих. Двоє з них звернулися до Карасуйської територіальної лікарні (в одного з них - вогнепальне поранення кисті, у іншого - ножове поранення черевної порожнини), ще одна людина з кульовим пораненням пахової області звернувся в Джалал-Абадську обласну лікарню . Стан усіх потерпілих задовільний, один з них від госпіталізації відмовився, ще двоє отримують лікування в стаціонарах", - повідомила представник прес-центру МОЗ Олена Баялінова.

Як повідомляє киргизьке інформагентство 24 kg, ножове поранення отримав представник президентської Соціал-демократичної партії республіки Мунарі Раїмбеков, який з метою захисту стріляв у представників політичних партій "Мекен интимаги" і "Онугуу", що претендують на місця в міській раді.

Як повідомляє ЦВК Киргизстану, дострокові вибори до міськради Кара-Суу пройшли в неділю. У них взяли участь близько 6,5 тисячі виборців. Підсумки голосування поки невідомі.

Представники кількох політичних партій, що брали участь у виборах до міськради Кара-Суу зажадали скасування підсумків виборів з причини "застосування адміністративного ресурсу, масових вкидань і фальсифікації".

Представники Центрвиборчкому Киргизстану заявили в понеділок, що "підсумки виборів на виборчій дільниці 226 в місті Кара-Суу не будуть анульовані, тому що конфлікт відбувся не на самій ділянці, а за його межами". За даними ЦВК, молоді люди, не поділили чергу при вході на дільницю.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 895 | Додав: adminA | Теги: вибори, Киргизстані, різаниною
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ