Вт, 2024-04-16, 20:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 19 » В очікуванні Трампа автомобільні гіганти кинулися будувати заводи на території США
12:47
В очікуванні Трампа автомобільні гіганти кинулися будувати заводи на території США
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

  Компанія Hyundai Motor заявила про плани інвестування 3,1 млрд доларів у вже наявні виробничі потужності США. Також автовиробник розглядає можливість будівництва нового заводу на найбільш прибутковому в світі ринку авто. Це могло б створити умови для роботи близько 1 тис. осіб, пише Venture News.

Зазначимо, південнокорейська автогрупа охоплює філію Kia Motors Corp. Вона збирається витрачати гроші в найближчі 5 років на розробку нових технологій і наукові дослідження в галузі автономних транспортних засобів і модернізацію нинішніх.

Американський ринок є пріоритетним для успіху компанії. Д. Хенг, президент Hyundai Motor, повідомив, що планує і далі розширювати присутність компанії на ключовому ринку.

Наразі Hyundai має завод у Монтгомері (Алабама), Kia відкриває завод у Джорджії. На авторинок США планують зайти відразу кілька іменитих компаній, але хто з них опиниться на позиції лідера, поки що не ясно. Виходячи з розміру інвестицій, найбільш імовірним лідером вважають Hyundai Motor, але все буде залежати від оперативності роботи і затребуваності продукції в умовах нинішньої кризи економіки.

Фахівці вважають, що такі плани стали результатом дедалі сильнішого тиску на автовиробників з боку влади США, яка хоче збільшити виробництво автомобілів на території своєї країни.

17 січня найбільший автовиробник США - компанія General Motors заявила про плани інвестувати близько 1 млрд доларів у свої американські заводи.

В свою чергу компанія Ford вирішила не будувати нове складальне підприємство в Мексиці вартістю 1,6 млрд доларів. Натомість Ford вкладе 700 млн дол. у завод у Мічигані, на якому будуть створюватися гібридні машини й електромобілі.

Раніше Toyota Motor активізувала свої зусилля з виходу на американський ринок. Зокрема, компанія планує вкласти мільярди доларів протягом найближчих кількох років.

Подібні заяви озвучили і представники Fiat Chrysler Automobiles, що збираються вкласти 1 млрд доларів у два заводи США, що дозволить створити 2 тис. робочих місць.

Нагадаємо, під час виборчої кампанії Дональд Трамп погрожував підвищенням податків автомобільним компаніям, які розміщують свою потужності за межами США.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 696 | Додав: adminA | Теги: Трамп, автомобільні гіганти, заводи, територія США
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ