Пт, 2024-03-29, 11:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 12 » В Олександрії білборди з Януковичем закидали темною фарбою. ВІДЕО
22:05
В Олександрії білборди з Януковичем закидали темною фарбою. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У місті Олександрія Кіровоградської області минулої ночі невідомі закидали темною фарбою білборди із портретами президента України Віктора Януковича та міського голови, обраного від Партії регіонів, Степана Цапюка. Про це повідомляє інформаційний портал "Олександрійські новини".

Зображення президента і міського голови розмістили на білбордах поряд з їхніми привітаннями з Новим роком і Різдвом.
У Відділі зв’язків з громадськістю УМВС в Кіровоградській області підтвердили цю інформацію. Факт пошкодження портретів зареєстрований сьогодні Олександрійським міськвідділом міліції. Проводиться дослідча перевірка, за результатами якої буде ухвалено рішення в порядку ст. 97 КПК України (про порушення чи відмову в порушенні кримінальної справи).
Тим часом, у партії "Батьківщина" вимагають звільнити міліцію від охорони білбордів з фотографіями президента Януковича. Про це йдеться у заяві прес-служби "Батьківщини".
"Адміністрація Януковича, в чергове порушуючи закон "Про міліцію", примушує МВС замість того, щоб боротися із злочинністю, охороняти фотографії Януковича від співвітчизників", - стверджують у партії.
За інформацією партії у четвер зранку на деяких магістралях Києва під кожним білбордом із зображенням Януковича можна було бачити по міліціонеру. Також у "Батьківщині" зазначили, що "геть анекдотична інформація надійшла із Херсонщини".
"Після того як в одному з районів знайдено повалений білборд, було оголошено план "Перехоплення". Як відомо, в такому режимі правоохоронці працюють у випадку особливо тяжких та небезпечних злочинів, як-то вбивство, збройний напад тощо", - сказано у заяві.
"Батьківщина" вимагає звільнити міліцію від охорони "фотографій Януковича і скерувати її на боротьбу із злочинністю". На їхню думку, правильний вихід – це прибрати із трас та вулиць фотографії Януковича і достроково згорнути його невчасну рекламну кампанію, передає УНІАН.
Керівник Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації адміністрації президента Денис Іванеско у відповідь на запит журналіста Мустафи Найєма повідомив, що привітання президента розміщуються на носіях зовнішньої реклами на підставі закону "Про рекламу" як соціальна реклама.
Він уточнив, що зазвичай, адміністрація президента звертається з відповідними пропозиціями до керівників місцевих органів влади, які, в свою чергу, звертаються до власників носіїв зовнішньої реклами з пропозицією розглянути можливість розмістити відповідну інформацію на тимчасово вільних площах.
"Як правило, адміністрація президента погоджує оригінал-макети соціальної реклами. Бюджетні кошти для цього не залучаються, оскільки відповідно до закону соціальна реклама розміщується безоплатно", - уточнив Іванеско.
При цьому адміністрація не володіє інформацією щодо кількості носіїв зовнішньої реклами з привітаннями Януковича до Нового року та Різдва Христового у зв’язку з відсутністю потреби у відповідній інформації.
Зазначимо, з початку року до МВС надійшло 9 повідомлень про пошкодження білбордів із зображенням президента. Зокрема, 5 таких фактів були зареєстровані у Києві, по одному – у Волинській, Запорізькій, Львівській та Рівненській областях.
У всіх зареєстрованих випадках пошкодження зображення було здійснено шляхом облиття фарбою різних кольорів.
За результатами перевірки у 4-х випадках (по одному в Києві, Волинській, Запорізькій та Львівській областях) слідчими порушено кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 861 | Додав: admin | Теги: білборди з Януковичем, багнюка
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ