Пт, 2024-04-19, 17:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Квітень » 5 » В опозиції може виявитися 20 "тушок"
11:56
В опозиції може виявитися 20 "тушок"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що ті, хто рекомендував внести до списку "Батьківщини" людей, котрі стали згодом перебіжчиками, повинні нести політичну відповідальність, передає "Інтерфакс-Україна".

"Люди, які рекомендували цих людей у список, звичайно, повинні нести політичну відповідальність за це. Яка ця відповідальність має бути - інше питання", - сказав Власенко.

Він уникнув відповіді на запитання, чи повинен подавати у відставку з посади лідера фракції Арсеній Яценюк в зв'язку з тим, що більшість "тушок" були включені в список ВО "Батьківщина" за квотою "Фронту Змін".

Власенко також зазначив, що не знає позиції Тимошенко щодо цього питання.

"Я сьогодні в Харкові не був і у мене не було можливості переговорити з Юлією Володимирівною з цього приводу. Як тільки я її побачу і поговорю, у мене буде можливість повідомити вам про позицію Юлії Тимошенко", - сказав Власенко.

Водночас він дав зрозуміти, що для нього не став несподіванкою вихід з фракції Романа Стаднійчука, який став парламентарем після позбавлення Власенка депутатського мандата.

"Мені відомо, що ця людина звільнилася зі свого місця роботи 28 лютого, в той день, коли пан Рибак подав позов до мене у Вищий адміністративний суд. Я про позов не знав. А ця людина вже звільнилася з роботи, щоб заскочити на моє місце. Про що ми говоримо?" - сказав Власенко.

Як відомо, в четвер про вихід з фракції "Батьківщина" заявили депутати Віталій Немілостівий, Стаднійчук та Олег Скосар (були включені до списку за квотою "Фронту Змін"), а також Ігор Канівець (квота "Громадянської позиції").

У грудні 2012 року до фракції "Батьківщина" також відмовилися входити Олександр та Андрій Табалови. Обидва були рекомендовані "Фронтом Змін".

У "Батьківщині" не розуміють, як від них переманили депутатів

У фракції ВО "Батьківщина" не можуть уявити, якими методами виманили з опозиції народних депутатів Віталія Немілостівого та Романа Стаднійчука, адже їх змусили вийти з опозиційних лав протягом однієї години. Про це в ефірі телеканалу ТВі сказала народний депутат від фракції "Батьківщини" Леся Оробець.

"Я за годину до появи Віталія Немілостівого та Романа Стаднійчука на засіданні особисто з ними говорила. При мені сьогодні (4 квітня - ред.) об 11.40-11.45 вони писали заяву, що залишаються в "Батьківщині". Я не знаю, що з ними зробили за годину", – наголосила Оробець.

Вона також зазначила, що якби в її дітей виривали нігті, то питання бути чи не бути в опозиції для неї не стояло б, як і для будь-якої іншої мами.

"Знаю, що коли на твоїх очах виривають нігті у твоїх дітей, то рішення бути чи не бути в опозиції прийме кожна мама. Я не знаю, що переманило цих людей", - зауважила опозиціонерка.

У ПР чекають на 20 опозиційних "тушок"

У Партії регіонів очікують, що з фракції "Батьківщина" вийде ще близько двох десятків депутатів. Про це заявив депутат, перший заступник глави фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, якого цитує прес-служба.

"Ми провели сесію, де були присутні позафракційні депутати, члени фракції Партії регіонів і КПУ. Прийшли також 4 парламентарі, які раніше представляли опозицію. Вони зізналися: їм з "Батьківщиною" не по дорозі, оскільки представники цієї політичної сили працюють на руйнування держави", - додав депутат.

Він також висловив думку, що поведінка керівників опозиційних фракцій "виштовхне з опозиції ще не один десяток депутатів".

"Я думаю, це тільки початок, і ще два десятки депутатів вийде з цієї фракції. Бо люди не можуть перебувати в опозиції, яка свого часу брудними чоботищами топтала Прапор Великої Перемоги", - заявив Чечетов.

"Нормальні люди не можуть перебувати в одному ряду з тими, хто ображає євреїв, називаючи їх жидами. Я думаю, розвалиться, перш за все, "Батьківщина". Там проти Яценюка вже йде ополчення", - сказав парламентар

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 889 | Додав: admin | Теги: тушки, опозиція
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ