Пт, 2024-04-26, 07:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 3 » В основу нових моделей Bentley, Lamborghini та Audi ляже нова платформа, розроблена Porsche
20:47
В основу нових моделей Bentley, Lamborghini та Audi ляже нова платформа, розроблена Porsche
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Ледве встиг концерн Volkswagen представити свою нову Golf-платформу, яка використовуватиметься для широкої гами моделей, як з'явилася інформація і про новий "візок", розроблений компанією Porsche. Платформа, що ховається за абревіатурою MSB, стане основою для цілої низки преміум-моделей, які створять марки, що входять до групи Volkswagen, пишуть "Автоновости".

Платформа орієнтована на проектування автомобілів з переднім розташуванням двигуна і заднім або повним приводом.
Перш за все, на цьому "візку" базуватиметься Panamera наступного покоління. Також очікується, що на її основі створять наступну генерацію Bentley Continental і, можливо, загадковий седан Lamborghini, чутки про який циркулюють вже давно. Ще один потенційний новачок в цьому сімействі - купе Audi A9.
Стверджується, що моделі на новій платформі вирізнятимуться зниженою вагою. Зокрема, Panamera при зміні поколінь "схудне" на 91 кг. Така економія можлива завдяки використанню високоміцних сортів сталі (це дозволяє робити деталі тоншими) у поєднанні з легким алюмінієм та вуглеволокном.
До речі, останні два матеріали особливо широко будуть застосовані в новій середньомоторній платформі, яку також розробляє Porsche. На ній будуть засновані абсолютно новий центральномоторний суперкар з Штутгарту, а також Audi R8 наступного покоління і наступник Lamborghini Gallardo.
Слід зазначити, що цього року інженери Audi посилено працюватимуть над розробкою трьох не зовсім звичайних моделей: відкритої версії компакта A1, спортивного кросовера Q4 і розкішного чотиридверного купе A9.
Проте, як видно, Audi відмовиться від традиційного даху, що складається разом із задніми стійками, і застосує більш екзотичну схему – верх з матерії, що з'їжджає по напрямних назад. З сучасних автомобілів таке рішення можна зустріти, наприклад, на компакті Fiat 500 C - крім оригінальності, воно вирізняється вирішальною в цьому класі дешевизною. Подібні кабріолети випускали і раніше: наприклад, це знамените "бридке каченя" Citroen 2CV або Mazda 121.
Також стало відомо, що в четвертому кварталі 2014 року з'явиться у продажу Audi Q4 - компактний кросовер зі спортивним характером. Він буде створений на базі Porsche Cajun, який, у свою чергу, будується на укороченому "візку" Audi Q5. Q4 матиме купеподібний силует кузова і стане доступний у варіантах з 3 або 5 дверима. Основним суперником Q4 стане Range Rover Evoque.
Нарешті, інсайдери компанії інтригують автомобільну громадськість чутками про розкішне чотиридверне "купе" A9. Ця модель стане відповіддю Audi на плани компанії Mercedes-Benz випустити більше модифікацій прийдешнього S-класу, включаючи подовжені і надрозкішні, а також купе.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1167 | Додав: admin | Теги: bentley, Porsche, нова платформа, Audi, Lamborghini
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ