Чт, 2024-04-25, 08:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 30 » В США росте кількість жертв урагану "Айрін"
11:45
В США росте кількість жертв урагану "Айрін"
Інші останні Катастрофи та природні катаклізми на сайті holosUA.com/

Число загиблих в результаті урагану "Айрін" зросла до 35 людей в десяти штатах. Більшість з них загинули під поваленими вітром деревами або потонули в розлитих через сильні дощі річках, повідомляє NEWSru.co.il.

У понеділок, 29 серпня на бріфінгу в Білому домі, глава Федерального агентства США з управління в надзвичайних ситуаціях (FEMA) Крейг Ф'югейт визнав, що "найближчим часом число жертв стихії може ще збільшитися" в міру того, як рятувальники розбирають завали і отримують доступ в затоплені райони. "Подолання наслідків катастрофи може зайняти тривалий час, оскільки рівень води в ряді річок регіону досягне пікових показників лише через кілька днів", - сказав Ф'югейт.

За словами глави FEMA, ситуація з енергопостачанням на східному узбережжі США поступово виправляється: у даний час від електроенергії відключено 5 млн американців, що на мільйон чоловік менше, ніж кількома годинами раніше.

Загальний збиток, заподіяний "Айрін", оцінюєтьсяв 3 млрд доларів. Зазначимо, що згідно з попередніми оцінками експертів компанії Kinetic Analysis Corp, збиток міг скласти до 14 млрд доларів, проте ураган раптово ослаб.

Нагадаємо, що ураган "Айрін", що обрушився на узбережжя США в суботу, 27 серпня. В Нью-Йорку було оголошено примусову евакуація для 370 тисяч мешканців низинних районів міста.

Президент США Барак Обама перед тим, як ураган увірвався на територію США заявляв, що "це буде історичний ураган". Він закликав людей неухильно дотримуватися вимог про евакуацію.

Шлях ураган третьої категорії небезпеки за шкалою Саффіра-Сімпсона "Айрін" пройшов через територію Багамських островів, Куби, Гаїті, Пуерто-Ріко, Домініканської Республіки, у якій забрав життя 5 осіб, з США направився до Канади.

В Нью-Йорку відновлено роботу міського транспорту та відкрилися аеропорти

У Нью-Йорку відновлено роботу громадського транспорту, призупинену через ураган "Айрін", повідомляє Lenta.ru. Нью-йоркське метро розпочало роботу вранці в понеділок на всіх гілках, однак поїзди слідують із збільшеними інтервалами. Автобусне сполучення повністю відновлено, проте через погодні умови вони можуть слідувати за маршрутом повільніше, ніж зазвичай.

Також відновили роботу аеропорти Джона Кеннеді і Ньюарка, розташовані неподалік від Нью-Йорка. Прийом рейсів почався о шостій ранку понеділка, 29 серпня.

Ще один нью-йоркський аеропорт Ла-Гуардіа повністю відновив роботу о сьомій ранку понеділка, проте адміністрація транспортного вузла попросила пасажирів заздалегідь дізнаватися про можливі зміни в їх рейсі.

Нагадаємо, що робота міського транспорту Нью-Йорка була зупинена в суботу, 27 серпня, щоб мінімізувати збитки. Також були закриті всі три головні повітряні гавані Нью-Йорка - розташовані в межах міста аеропорти імені Джона Кеннеді і Ла-Гардіа, а також через річку Гудзон в місті Ньюарку (штат Нью-Джерсі).




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Катастрофи та природні катаклізми | Переглядів: 860 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ